UTLEIRA - FREIDIG 5-2:

Lørdag om en uke spiller Utleira sin første Champions League-kamp i klubbens historie.

Da viser Nidaros møtet med nederlandske Hovocubo.

På grunn av pandemien har det vært visse komplikasjoner rundt kamparrangementet og om motstanderen i det hele tatt får til å komme. Siste nytt er at det ligger an til å bli kamp lørdag 28. november - i Utleirahallen.

Kai Bardals menn viser god form og har startet sesongen med to seiere på to forsøk. Etter 6-3 mot Vesterålen i åpningsrunden, ble det 5-2 mot byrival Freidig lørdag kveld. Ettersom også de åpnet med seier mot nordlendingene, var det et toppoppgjør å regne.

Dundret ballen i krysset

Spesielt ettersom Utleira ikke har tapt på 29 kamper. Oransjetrøyene er i god form før Champions League. Ikke siden 9. januar 2019 har de tapt en kamp i Eliteserien. Da røk de 8-6 mot Hulløy i Bodø.

Gjestene fra Tyholt hadde tapt hver eneste av sine fire tidligere møter med sine oransje og svarte storebrødre.

De holdt stand en liten periode i lørdagens byderby i Utleirahallen også. Helt til Utleira-bauta Jonas Schei Wiseth dundret ballen så klink oppe i vinkelen som du bare får det, etter 13 minutter.

Se det nydelige målet og kampen i reprise her.

Tremålsseier

Før Magnus Valstad Johansen rett før pause doblet ledelsen med et skudd fra skrått hold.

Oskar Andreassen og Simon Johansson økte til 3-0 og 4-0 på kort tid, før Erik Rotlid reduserte etter 32 minutter. Tre minutter før full tid satte fjorårets toppscorer Sindre Welo inn 5-1, før Andreas Rishaug fastsatte sluttresultatet til 5-2 på slutten.