Trndelag Trucksenter 5.jpg

Trucksenteret som gir kundene et solid løft

I over 30 år har vi sørget for å gi kundene våre et solid løft. Med høy kompetanse, et velutbygd serviceapparat og ikke minst produkter i verdensklasse, er Trøndelag Trucksenter i dag førstevalget for mange kunder over hele landet.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Trndelag_Trucksenter_10 cm_300dpi.jpg

Trøndelag Trucksenter AS ble etablert i 1989, og har mer enn 30 års fartstid som forhandler og leverandør av truck. I dag driver selskapet hovedsakelig med import, salg, utleie og service av gaffeltrucker og teleskoptrucker.

Vi er stolte av å kunne presentere et stort utvalg av Doosan gaffeltrucker, som vi har solgt siden 1995. Spekteret favner alle klasser – fra de minste elektriske til dieseltrucker opp til 25 tonn. I tillegg har Doosan et bredt sortiment innen warehouse-trucker for lager og logistikk.

Siden 2017 har vi også levert teleskoptrucker fra Bobcat, som er et heleid selskap av Doosan. Bobcat har et bredt utvalg av modeller, og vi har allerede hatt gleden av å levere mange ulike typer til nye og eksisterende kunder over hele landet.

Foruten hovedkontoret på Tiller i Trondheim, har Trøndelag Trucksenter en egen avdeling i Surnadal, Møre og Romsdal. I 2019 ble vi en del av Scanlift Maskin, som har avdelinger i Oslo, Haugesund, Stavanger og Hamar. Sammen har vi et omfattende nettverk med forhandlere, serviceverksteder og reservedelslager over hele landet.

I samarbeid med selskapet Trollheim Kurs og Kompetanse tilbyr vi også sertifisert og dokumentert opplæring for blant annet truckfører og maskinfører.

Kort sagt – Trøndelag Trucksenter er din totalleverandør når det gjelder truck!

Trndelag Trucksenter 28.jpg

Kvalitetsbevisste fagfolk som ønsker å gi kundene sine et løft. Salgskonsulentene Stener Sørensen (f.v.), Lasse Aalberg og avdelingsleder John Eide ønsker deg velkommen til en kopp kaffe og en hyggelig truckprat!

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 4.jpg

Trøndelag Trucksenter AS

 • Selskapet ble etablert i 1989, og er i dag en totalleverandør innen truck.
 • Driver primært med import og salg av Doosan gaffeltrucker og Bobcat teleskoptrucker, men tilbyr også utleie gjennom sitt eget selskap Trøndelag Truckutleie AS.
 • Bredt utvalg teleskoptrucker og gaffeltrucker i alle klasser – fra de minste elektriske til dieseltrucker opp til 25 tonn, samt warehousetrucker for lager og logistikkløsninger.
 • Hovedkontor på Tiller utenfor Trondheim, avdelingskontor i Surnadal samt et omfattende nettverk av forhandlere og serviceverksteder over hele landet.
 • 14 medarbeidere med lang fartstid i bransjen, høy kompetanse på sine fagfelt og inngående produktkunnskap.
 • I 2019 ble Trøndelag Trucksenter en del av Scanlift Maskin, som har avdelinger i Oslo, Haugesund, Stavanger og Hamar.
 • Tilbyr sertifisert og dokumentert opplæring for blant annet truckfører og maskinfører, i samarbeid med Trollheim Kurs og Kompetanse.

Adresse Torgardstrøa 4, 7093 Tiller
Telefon 73 82 79 00
E-post  post@trondelagtrucksenter.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook


Trøndelag Trucksenter er en totalleverandør med over 30 års fartstid i markedet. Selskapet driver med import, salg, utleie og service av både gaffeltrucker og teleskoptrucker.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 2.jpg

Trøndelag Trucksenter har ikke bare et bredt utvalg av Doosan gaffeltrucker. Siden 2017 har de også levert Bobcat teleskoptrucker, som i dag er blant de mest populære produktene.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 22.jpg

Alle trucker blir grundig kvalitetssjekket før de kjøres ut til kunden. Servicetekniker Frank Røen har full oversikt over hva som skal gjøres.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 16.jpg

Det er mye som skal testes og kontrolleres før trucken er klar til bruk!

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 9.jpg

Trøndelag Trucksenter har løsninger for både små og store behov!

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 12.jpg

Trøndelag Trucksenter tilbyr ulike typer kurs i samarbeid med selskapet Trollheim Kurs og Kompetanse. Instruktør Anders Sæterøy har vært med på å utvikle en simulator som kan programmeres for at også rullestolbrukere kan ta truckførerbevis.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 13.jpg

Trucksenterets delesjef Ingebrigt Sponaas kan konstatere at simulatoren ga et virkelighetstro bilde av hvordan det er å kjøre truck.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 27.jpg

Trøndelag Trucksenter har et godt utbygd serviceapparat over store deler av landet. Serviceleder Rune Harsvik er en av dem som sørger for at kundenes hverdag blir mest mulig effektiv.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 18.jpg

Trucksenteret har en rekke høyt kvalifiserte serviceteknikere med lang erfaring i bransjen.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 24.jpg

Delesjef Ingebrigt Sponaas har ansvar for at trucksenteret til enhver tid har de riktige reservedelene på lager.

Foto: Joakim Halvorsen

Trndelag Trucksenter 1.jpg

Lasse Aalberg stortrives som salgskonsulent hos Trøndelag Trucksenter. Når han ikke sitter på kontoret, er han ute hos kundene og gir gode råd om valg av løsninger.

Foto: Joakim Halvorsen

Hvorfor velge Trøndelag Trucksenter?

 • Vi samarbeider med markedsledende truckprodusenter.
 • Vi tilbyr et bredt spekter av gaffeltrucker og teleskoptrucker tilpasset ulike behov.
 • Vi importerer reservedeler til de fleste trucker på det norske markedet.
 • Vi har kvalitetssikrede systemer for service og vedlikehold på alle truckmerker.
 • Vi har høyt kvalifiserte salgskonsulenter og serviceteknikere med lang erfaring i bransjen.