Rett_regnskap_088_050520.jpg

Vår erfaring tar hånd om dine behov for regnskapstjenester

For medarbeiderne i Rett Regnskap AS handler hverdagen om regnskap, lønn, rådgivning og kontoradministrative tjenester. Alt for at våre kunder skal få mer tid og overskudd til å fokusere på sin kjernevirksomhet.

ANNONSØRINNHOLD FRA

rett regnskap liggende-01.png

Skreddersydde regnskapstjenester fra A-Å for små- og mellomstore bedrifter
Våre erfarne medarbeidere skreddersyr løsninger tilpasset dine ønsker og behov. Vi kan ta full kontroll med bokføring, lønn, fakturering og lovpålagte rapporteringer, eller bidra der kunden har behov og i det omfanget kunden ønsker. Det viktigste for oss er å hjelpe våre kunder til å få kontroll på papirarbeidet,slik at de kan fokusere mest mulig på det som gir verdi for sin drift.

Rett Regnskap har hatt en jevn og god vekst og har i dag over 100 kunder, fra enkeltpersonforetak og foreninger til små- og mellomstore bedrifter. Om du drukner i bilag eller kun har noen få i året, Rett Regnskap skreddersyr tjenester for ditt behov. Vi har kunder innen mange sektorer; fra håndverkere, konsulentvirksomhet,eiendomsselskaper, holdingselskaper og mange andre.

Rett_regnskap_066_050520.jpg

Statusmøte i Rett Regnskap. Fra v. Tamila Santos, Heidi Rønning, Odd Ivar Rypdal og Wenche Hojem.

Foto: Steffen Nilsen

Går du med planer om å starte for deg selv, men er usikker på hvordan du skal gå frem?
Rett Regnskap kan bistå deg med rådgivning rundt valg av organisasjonsform, dokumenthåndtering og stiftelse av virksomheten. Vi deler blant annet kontorfellesskap med en advokat og har tverrfaglig kompetanse i tett nærhet om du har behov for juridisk bistand.

Trenger du hjelp til å velge/drifte ditt økonomissystem?
De fleste tjenester som regnskapsbransjen nå tilbyr, blir utført ved hjelp av moderne datasystemer som forbedres og utvikles kontinuerlig.

Gode verktøy er halve jobben, og for å hjelpe våre kunder har Rett Regnskap sterke samarbeidspartnere og leverandører i ryggen. Vi har erfaring med flere forskjellige systemløsninger og sammen finner vi løsningen som passer ditt behov - bl.a. Tripletex, PowerOffice Go, Zirius, Finale og Huldt & Lillevik.

Vi kjenner behovene til små og mellomstore bedrifter
Rett Regnskap AS ble etablert i 2016. Selskapets daglige leder, Odd Ivar Rypdal, har tidligere eid og drevet regnskapsfirma som ble kjøpt opp av et større byrå. I 2016 syntes han det igjen var på tide på bli sin egen sjef og Rett Regnskap så dagens lys. Han drev alene i et halvt års tid før behovet for mer arbeidskraft oppsto. I dag har selskapet 4 medarbeidere, hvorav to er autoriserte regnskapsførere.

Rett_regnskap_004_050520.jpg

Odd Ivar Rypdal, daglig leder og autorisert regnskapsfører i Rett Regnskap, har lang erfaring innen økonomi og regnskap.

Foto: Steffen Nilsen

Rett_regnskap_014_050520.jpg

Tamila Santos er det ferskeste tilskuddet av kompetansen i Rett Regnskap. Tamila har en Bachelorgrad i regnskap, og har arbeidet i Rett Regnskap siden februar i 2020.

Foto: Steffen Nilsen

Rett_regnskap_048_050520.jpg

Wenche Hojem er autorisert regnskapsfører med over 20 års erfaring innen økonomi, lønn og regnskap. Har du spørsmål rundt f.eks. lønn så er Wenche den rette å ta kontakt med. Hun har arbeidet i Rett Regnskap siden desember 2018.

Foto: Steffen Nilsen

Rett Regnskap AS

Adresse:
Sorgenfriveien 9, 7031 Trondheim

Åpningstider
Mandag-fredag: 08:00 – 16:00

  • Selskapet ble etablert i 2016 av Odd Ivar Rypdal.
  • I dag er det 4 ansatte med bred erfaring innen faget. To av våre ansatte er autoriserte regnskapsførere.
  • Rett Regnskap er en seriøs samarbeidspartner for små- og mellomstore bedrifter/virksomheter.
  • Rett Regnskap tar hånd om stort sett alt som er knyttet til regnskap og økonomi i din bedrift, forening eller organisasjon. Dermed kan du som kunde konsentrere deg om kjernevirksomheten i din virksomhet.
  • Rett Regnskap kan bistå deg som er i ferd med å starte opp egen virksomhet. Rett Regnskap tilbyr rådgivning rundt valg av type organisasjonsform, dokumenthåndtering og stiftelse av virksomheten.

Telefon: 416 62 049
E-post: post@rettregnskap.no

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook

Rett_regnskap_044_050520.jpg

Heidi Rønning har lang erfaring med kontoradministrativt arbeide fra mange virksomheter samt 3 år som regnskapsmedarbeider tilknyttet Rett Regnskap. Hun beskrives som limet i kontorfellesskapet av sine kollegaer.

Foto: Steffen Nilsen

Våre tjenester

  • Regnskap fra A til Å
  • Lønn/HR
  • Rådgivning
  • Kontoradministrative tjenester

Rett_regnskap_087_050520.jpg

Odd Ivar Rypdal i samtale med kunde Jørgen Høvik i Font Eiendom AS.

Foto: Steffen Nilsen

Rett_regnskap_120_050520.jpg

Her en uformell kaffeprat i kontorfellesskapets sosiale sone, med kunde Olav Stenhaug, daglig leder i Mesterteam AS, som også holder til i samme kontorfellesskap.

Foto: Steffen Nilsen