Langen Interir 41.jpg

Lidenskap for interiør

Har du planer om å pusse opp? Ønsker du å style boligen før salg? Skal du arrangere selskap? Interiørkonsulent Marianne Langen deler gjerne sin kunnskap og lidenskap med deg når du skal gjøre litt ekstra stas på hjemmet ditt!

ANNONSØRINNHOLD FRA

Langen Interir logo.jpg

Hun er lidenskapelig engasjert i interiør, og har alltid hatt det som hobby. I dag har hun det også som en jobb.

Marianne Langen er utdannet interiørkonsulent ved Norges Kreative Fagskole. Siden hun etablerte Langen Interiør i 2009, har hun hjulpet mang en trønder med å gjøre hjemmet både flottere og mer praktisk.

Skal du pusse opp, ominnrede, style boligen for salg eller holde selskap kommer Marianne Langen mer enn gjerne hjem til deg for å se på mulighetene. Ingen prosjekter er for små eller for store!

Som profesjonell interiørkonsulent hjelper hun deg med å finne løsninger som gjør hjemmet ditt både mer personlig og mer komplett. Uansett er det alltid dine ønsker, smak og behag som står i sentrum!

Langen Interir 8.jpg

Marianne Langen hjelper deg med alt innen interiør til alle rom. Fra valg av farger, møblering og belysning til organisering i skap.
Foto: Joakim Halvorsen

Langen Interir 46.jpg

Langen Interiør

Adresse
Industriveien 39 D, 7080 Heimdal

  • Etablert i 2009 av Marianne Langen, som er utdannet interiørarkitekt NKF.
  • Tar oppdrag innen boligstyling, festplanlegging, innredning med plan over form og farger i alle typer rom og oppussing.
  • Fokus på god kommunikasjon med kunden og forslag til kreative løsninger som ivaretar kundens ønsker og stil.
  • Tilbyr tjenester både for private hjem og offentlige miljø i Trondheim og omegn.

Telefon: 416 53 322

Se vår hjemmeside for mer informasjon
Følg oss på Facebook


Marianne Langen er utdannet interiørkonsulent og har alltid hatt interiør som hobby. I dag driver hun sitt eget foretak Langen Interiør. Foto: Joakim Halvorsen

Langen fr stue_02.JPG

Før: Kunden hadde kjøpt en ny leilighet hvor alle flatene var hvite og kjedelige.

Langen Interir 1.jpg

Etter: Kunden ville ha en leilighet hvor han kunne føle seg hjemme. Det fikk han med hjelp av Marianne Langen! Foto: Joakim Halvorsen

Langen Interir 9.jpg

"Det viktigste med jobben som interiørkonsulent er ikke det overfladiske, men også at jeg kan inspirere, veilede og hjelpe folk som går gjennom en oppussing som kan være vanskelig for noen", sier Marianne Langen. Foto: Joakim Halvorsen

Langen Interir 36.jpg

Marianne blir gjerne med på interiørshopping!
Foto: Joakim Halvorsen

Langen Interir 29.jpg

Mye av jobben blir gjort hos byens interiørbutikker. Det er viktig at farger og dekor passer sammen med møblene, mener Marianne.
Foto: Joakim Halvorsen

Langen Interir 34.jpg

Det finnes mange typer trematerialer, stoff til sofa eller uendelig mange fine farger. Ved å bruke en interiørkonsulent kan oppussingen bli både enklere og mer effektiv. Foto: Joakim Halvorsen

Langen boligstyling Grilstadvegen.jpg

Boligstyling av enebolig på Grilstad. Kunden hadde et godt utgangspunkt i form av møbler, men manglet prikken over i'en.

Langen interirdetaljer.jpg

Detaljer av interiøret på kjøkkenet i eneboligen på Grilstad. Her ble det brukt både gammelt og nytt, noe som er med på å gi boligen sjel.

Langen Interir 31.jpg

Hvilken farge passer best til sofaen? Marianne Langen er en engasjert interiørkonsulent som har både blikk for helheten og øye for detaljene.
Foto: Joakim Halvorsen.

Langen collage.jpeg

Collage er et fint verktøy som Marianne bruker for å vise kundene om møblene passer sammen eller ikke.

Langen Interir 37.jpg

"Når du er lidenskapelig engasjert, er det alltid litt vemodig når prosjektet er ferdig. Det går likevel fort over når jeg starter på det neste prosjektet med nye inspirerende utfordringer", ler Marianne. Foto: Joakim Halvorsen

Dette kan Marianne hjelpe deg med:

  • Boligstyling
  • Dekorering til selskap
  • Interiørveiledning
  • Shoppinghjelp
  • Rydd ditt hjem
  • Kjøkken og bad
Langen uteplass.jpg

Marianne Langen kan også hjelpe deg med uteplassen. Det er en forlengelse av stuen eller spisestuen, og er like viktig som interiøret der.

Langen Interir Grilstadvegen 3 Ranheim.jpg

En profesjonell interiørkonsulent gir deg gode råd om hvordan du kan få et flott hjem med din personlige stil.