Vi er det lokale sjekkpunktet i hverdagen til folk

Romler det i magen eller er tanken tom? Trenger bilen en etterlengtet vask eller en viktig service? Eller bare tørster du etter en kopp kaffe med nogo attåt? Hos Klæbu Bil & Bensin får du alt dette – og mer til!

ANNONSØRINNHOLD FRA

Klæbu Bil & Bensin har lange tradisjoner, og har vært et viktig sjekkpunkt for lokalbefolkningen i flere tiår. Som bygdas eneste bensinstasjon er vi likevel mer enn bare det.

Daglig leder Roy Hugo Ålberg og kollegene har bokstavelig mye på menyen – fra verkstedtjenester og bilrekvisita, til velsmakende mat og andre ting du måtte få lyst på i løpet av dagen.

Som medlem av verkstedkjeden Sjekkpunkt er vi godkjent for service og reparasjoner på de fleste bilmerker. Mekanikerne våre har erfaring med det meste, noe som sikrer deg fagmessig utført arbeid.

Inne på vår YX-stasjon blir du alltid møtt av trivelige butikkmedarbeidere, som hjelper deg med hva det måtte være – enten du er sulten, tørst eller trenger noe småtteri til bilen.

Det store utvalget, den gode kundeservicen og ikke minst den uformelle stemningen gjør Klæbu Bil & Bensin til et viktig lokalt sjekkpunkt i hverdagen – enten du bor i bygda eller er på gjennomreise.

Ta turen innom oss, da vel!

ALT PÅ ETT STED: Klæbu Bil & Bensin er et kjent lokalt "landemerke" i bygda. Her får du alt på ett sted – bensinstasjon, butikk, bilverksted og vaskehall.

HVA KAN JEG HJELPE DEG MED? Den alltid blide og imøtekommende Kirsti Forsetløkken er en av de trivelige butikkmedarbeiderne du møter inne på stasjonen.

MINIMARKEDET SOM HAR "ALT": I butikken finner du litt av hvert av det du måtte trenge eller får lyst på når du er på farten.

FORFRISKNINGER PÅ REKKE OG RAD: Butikkmedarbeider Laila Forsetløkken sørger for at det alltid er fullt opp med forfriskninger når du stikker innom.

ET ABSOLUTT "MUST": Hos Klæbu Bil & Bensin finner du selvsagt også et stort utvalg av bilrekvisita, inkludert et bredt spekter av vindusviskere.

ALT TIL BILEN: Motorolje, lyspærer, sikringer, tennplugger og batterier er alle livsnødvendigheter for enhver bileier. Alt dette og mer til får du hos Klæbu Bil & Bensin.

REN BIL TIL JUL: Om vinteren lønner det seg å vaske bilen ofte. Hos Klæbu Bil & Bensin kan du enten gjøre det selv eller overlate jobben til den topp moderne vaskemaskinen.

FULL PAKKE: Med denne vaskepakken til kun 799,- har du alt du trenger for å holde bilen din ren – igjen og igjen. Vaskemidlene kan du selvsagt også kjøpe enkeltvis.

Klæbu Bil & Bensin

  • Lange tradisjoner i Klæbu.
  • Roy Hugo Ålberg overtok som eier og daglig leder i 2015.
  • 13 ansatte, inkludert åtte bilmekanikere og fem butikkmedarbeidere.
  • YX-butikk med en rikholdig meny og et stort utvalg bilrekvisita.
  • Medlem av verkstedkjeden Sjekkpunkt, som utfører service og reparasjon på de fleste bilmerker.
  • Topp moderne vaskehall.
  • 55 øre rabatt per liter drivstoff for Coop-medlemmer.

"SJEFEN SJØL": Eier og daglig leder Roy Hugo Ålberg overtok den tradisjonsrike bensinstasjonen i 2015. – Vi skal være et lokalt sjekkpunkt i hverdagen til folk, enten du trenger hjelp med bilen eller har lyst på noe godt, sier han.

MYE PÅ MENYEN: Klæbu Bil & Bensin har mye mer enn bare det på menyen. Her får du også et stort utvalg av velsmakende mat og tilbehør, inkludert bestselgeren Crispy Fried Chicken.

FREDAG HELE UKEN: Den populære "Fredagsburger'n" får du også kjøpt de andre dagene i uken.

TRIVELIG ATMOSFÆRE: Maten kan du både kjøpe som take-away eller nyte i den trivelige restauranten.

AUTORISERT BILVERKSTED: Klæbu Bil & Bensin har også en lang tradisjon som autorisert bilverksted. Hit er veien kort hvis du opplever uforutsette problemer eller trenger å få utført regelmessig service.

SERTIFISERTE MEKANIKERE: Som medlem av verkstedkjeden Sjekkpunkt, er du garantert fagmessig utført arbeid av sertifiserte mekanikere. Andreas Jamtøy har erfaring med de fleste bilmerker.

ALLE BILTYPER: I verkstedhallen utføres service, reparasjoner og EU-kontroll på både personbiler og varebiler, uansett merke og modell.

KROPPEN DIN TRENGER OGSÅ DRIVSTOFF: "Kaffeavtalen 2021" er perfekt for deg som alltid er kaffetørst. Med den kan du drikke så mye kaffe du vil hele året! Som Coop-medlem får du nå avtalen til spesialpris kr. 149,- hvis du kjøper innen 31.12. Deretter gjelder ordinær pris kr. 249,-

Alle foto: Ronny Danielsen

Kontakt

Adresse:
Rydlandveien 2, 7540 Klæbu

Åpningstider bensinstasjon
Mandag - fredag: 06:30 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 09:00 - 22:00

Åpningstider bilverksted
Mandag - fredag: 07:30 - 15:30

Telefon: 72 83 15 60
E-post:  [email protected]