Vi har en egen evne til å begeistre kundene våre

Med en kombinasjon av unik erfaring og engasjerte medarbeidere, har vi i FLOW Elektro Midt-Norge funnet suksessoppskriften på hvordan levere de beste løsningene – til stor begeistring for de mange kundene våre.

ANNONSØRINNHOLD FRA

FLOW Elektro Midt-Norge er en del av Norges mest spennende tekniske entreprenørkonsern – FLOW Group. Selskapet ble etablert i 2019 for å styrke gruppens satsning på elektro og automasjon.

Sammen med våre kolleger i FLOW Trøndelag VVS og FLOW Trøndelag Klima tilbyr vi komplette totalentrepriser innen rør, ventilasjon og elektro – sammen eller hver for seg.

Selv om vi hovedsakelig retter oss mot næringskunder, går vi ikke av veien for å engasjere oss i privatmarkedet. For det er nettopp erfaringen og engasjementet som kjennetegner FLOW Elektro Midt-Norge.

Utfordrende og komplekse prosjekter har gitt oss unik erfaring. Engasjerte medarbeidere yter det lille ekstra for å innfri dine forventninger – eller kanskje til og med overgå dem.

FLOW Elektro Midt-Norge er bygget på kjerneverdier som kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring. Vi setter mennesket i sentrum for å skape varige verdier.

Dyktige og pålitelige fagfolk gir trygghet for gjennomføringen – med gode løsninger og fornøyde kunder som resultat.

Det er FLOW Elektro Midt-Norge!

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Den dyktige gjengen i FLOW Elektro Midt-Norge er alltid klar for nye utfordringer. Bak fra venstre: Nils Godtfred Bjørnerud, Henrik Eilertsen, Trond Erlend Refsnes, Andreas Fiskvik og Roger Tørset. Foran fra venstre: Jonas Rotabakk, Sindre Aanes, Arild Hage og Kristian Abrahamsen.

EN GOD START: Arbeidsdagen starter vanligvis med et morgenmøte. Daglig leder Nils Godtfred Bjørnerud (f.v.), Henrik Eilertsen og Trond Erlend Refsnes kartlegger hvilke oppgaver som står på planen.

UTE PÅ OPPDRAG: Det aller meste av hverdagen til medarbeiderne i FLOW Elektro Midt-Norge tilbringes ute i "felten". Anleggsleder Arild Hage (f.v.) sammen med elektrikerne Henrik Eilertsen og Kristian Abrahamsen.

ØKT SATSNING PÅ ELEKTRO: Nils Godtfred Bjørnerud har vært daglig leder for FLOW Elektro Midt-Norge siden starten i 2019. Selskapet ble etablert for å styrke FLOW Group sin satsning på elektro og automasjon i Trøndelag.

FLOW Elektro Midt-Norge

  • Selskapet ble etablert i 2019 for å styrke FLOW Group sin satsning på elektro og automasjon i Trøndelag.
  • FLOW Elektro Midt-Norge er samlokalisert med FLOW Trøndelag VVS og FLOW Trøndelag Klima i Tempevegen 35.
  • Vi tilbyr et bredt spekter av elektro-teknisk infrastruktur i forbindelse med alt fra nybygg og rehabiliteringsprosjekter til rammeavtaler for drift og vedlikehold.
  • Sammen med de andre selskapene FLOW Group tilbyr vi komplette totalentrepriser innen rør, ventilasjon og elektro – sammen eller hver for seg.
  • Selv om hovedmarkedet vårt er Trondheim og øvrige Trøndelag, dekker vi også andre områder hvis kundene våre ønsker det.

TEKNISK TOTALENTREPRENØR: Selskapene i FLOW Group tilbyr komplette totalentrepriser innen rør, ventilasjon og elektro – enten sammen eller hver for seg.

ALLE FAG UNDER SAMME TAK: FLOW Elektro Midt-Norge er samlokalisert med FLOW Trøndelag VVS og FLOW Trøndelag Klima i Tempevegen 35.

FRA NYINSTALLASJON TIL VEDLIKEHOLD: FLOW Elektro Midt-Norge tilbyr et bredt spekter av tjenester i forbindelse med alt fra nyinstallasjon til drift og vedlikehold. Faglig leder Roger Tørset diskuterer ett av selskapets mange prosjekter med anleggsleder Arild Hage.

VÅR VIKTIGSTE RESSURS: For FLOW Elektro Midt-Norge er menneskene og kompetansen de besitter den viktigste ressursen. Lærling Andreas Fiskvik er en av dem som skal være med på å sikre elektrofagets fremtid.

Snakk med oss om

  • Alt innen elektro-teknisk infrastruktur
  • Tekniske totalentrepriser
  • Nyinstallasjon og rehabilitering
  • Rammeavtaler for drift og vedlikehold

GODT ARBEIDSMILJØ: "Vi går ikke på jobb for å ha det moro, men vi skal ha det moro på jobb." Hos FLOW Elektro Midt-Norge er det alltid tid til en kopp kaffe med gode kolleger mellom slagene. Elektrikerne Kristian Abrahamsen (f.v.) og Sindre Aanes i hyggelig prat med daglig leder Nils Godtfred Bjørnerud.

FIBER TIL FOLKET: Installasjon av fiberanlegg utgjør en stadig større del av prosjektene til FLOW Elektro Midt-Norge.

ELEKTRIKERE STREKKER SEG LITT EKSTRA: Det er ikke bare kabler Kristian Abrahamsen (f.v.) og Henrik Eilertsen strekker i jobben. De strekker gjerne også seg selv litt ekstra for å innfri kundenes krav og forventninger.

STÅR FOR KVALITET: Når du ser en person med denne firmalogoen på ryggen, kan du være trygg på at jobben er i de beste hender.

Kontakt

Adresse:
Tempevegen 35, 7031 Trondheim

Åpningstider
Mandag - fredag: 07:00 - 15:00

Telefon: 95 75 65 00
E-post: midt-norge@flow-elektro.no