Norgeseliten av eiendomsmeglere finner du i Trondheim

Hos Eie Trondheim møter du noen av landets ledende eiendomsmeglere. Alle som jobber her har ett mål for øye – å gi deg Norges beste salgspresentasjon og få maksimal markedspris for nettopp din bolig.

ANNONSØRINNHOLD FRA

Eie Trondheim huser noen av landets fremste eiendomsmeglere, der flere er i norgeseliten når det kommer til salg og omsetning.

Lang erfaring, høy kompetanse og stolthet for faget gjør at du trygt kan sette bort boligsalget til Eie Trondheim. Vi er de lokale ekspertene som kjenner boligmarkedet ditt og menneskene som bor her.

Vi er en dyktig og engasjert gjeng med et mål om å være din foretrukne eiendomsmegler.

Det innebærer at vi streber etter å oppnå høyest mulig pris – samtidig som vi er opptatt av kvalitet og trygghet i hele prosessen. Vår ambisjon er å overgå kundenes forventninger – hver gang.

Siden starten i februar 2020, har det bare gått oppover. Staben har vokst fra tre til seks medarbeidere, og vi kan vise til svært gode salgstall. Målet er ytterligere vekst neste år, med flere nyansettelser.

Vi opplever at både nye og gamle kunder ønsker å bruke Eie Trondheim når de skal selge boligen sin. Det ønsker vi å hjelpe deg med også.

Velkommen til oss for en boligprat!

VELKOMMEN TIL EIE! Når du ringer til Eie Trondheim, er kontorleder og eiendomsmeglerfullmektig Cicilie Gravseth Stene sannsynligvis den første du snakker med.

DIGITAL EIENDOMSMEGLER: Du finner selvfølgelig også Eie på alle digitale plattformer og sosiale medier.

TIL BESTE FOR BEGGE PARTER: For mange er det å selge eller kjøpe bolig en av livets viktigste beslutninger. Jobben til Eie er å være aktivt tilstede og sikre en god handel for begge parter.

EN DYKTIG GJENG: Den engasjerte og dyktige gjengen i Eie Trondheim har ett mål for øye – å være den foretrukne eiendomsmegleren når du skal selge eller kjøpe bolig. Cicilie Gravseth Stene (f.v.), Andreas Forsell Lund, Robel Ablel Mebrahtom, Daniel Lanto, Amrinder Singh og Yasin Unal.

Hvem er vi?

Cicilie Gravseth Stene – kontorleder / eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Andreas Forsell Lund – eiendomsmegler MNEF / partner / daglig leder

Robel Ablel Mebrahtom – eiendomsmeglerfullmektig / saksbehandler

Daniel Lanto – eiendomsmegler MNEF / partner

Amrinder Singh – eiendomsmeglerfullmektig

Yasin Unal – eiendomsmegler / partner

Finn ledig tid og book en av våre meglere direkte

EIENDOMSMEGLERE I NORGESELITEN: Eie består av erfarne eiendomsmeglere, der flere av dem ligger i norgestoppen hva gjelder salg og omsetning. Yasin Unal (f.v.), Robel Ablel Mebrahtom og Andreas Forsell Lund har alle lang fartstid i bransjen.

GODE SALGSTALL: Eie kan vise til svært gode salgstall, og har siden starten i februar solgt over 160 boliger. Daniel Lanto ringer i bjella for nok en god uke, til stor jubel fra Cicilie Gravseth Stene og Amrinder Singh.

KVALITET HELE VEIEN: Selv om Eie kan vise til gode salgstall, er vi først og fremst opptatt av å gjøre en god jobb for kundene. For Daniel Lanto, Amrinder Singh og kollegene er den totale kvaliteten i tjenesten langt viktigere enn stigende markedsandeler.

FLOTTE BOLIGPROSPEKTER: Eie Trondheim sin klare ambisjon er å overgå kundens forventninger, blant annet ved å levere Norges lekreste boligannonser. Med et team av fotografer og interiørarkitekter, sørger vi alltid for en god og sikker totalleveranse.

MAKSIMAL MARKEDSPRIS: Ambisjonen til Eie er å gi deg Norges beste salgspresentasjon, der alle jobber knallhardt for å oppnå maksimal markedspris for boligen din. Yasin Unal og Robel Ablel Mebrahtom er løsningsorienterte, fremoverlente og jobber kontinuerlig for gode kundeopplevelser.

Dette er Eie Eiendomsmegling

  • Landets største private eiendomsmeglerkjede som ikke er bankeid.
  • Består av mer enn 45 kontorer fordelt på ni fylker, og omsetter over 6000 boliger i året.
  • Avdelingen i Trondheim ble etablert i februar 2020, og har i dag seks medarbeidere.
  • Flere av våre meglere er i landstoppen hva gjelder salg og omsetning.
  • Fra februar til november 2020 har Eie Trondheim solgt mer enn 160 boliger.
  • Eie Eiendomsmegling setter kundetilfredshet som sin øverste prioritet, og vi streber etter å oppnå høyest mulig pris, kvalitet og trygghet i hele prosessen.

    Les mer om Eie

PROFESJONELL SALGSPROSESS: Solid lokalkunnskap, bred erfaring, høy faglig kompetanse og ikke minst stolthet for faget gjør at du trygt kan sette bort boligsalget ditt til Eie Trondheim. Amrinder Singh og kollegene øver daglig på forhandlingsteknikker, for å sikre en mest mulig profesjonell salgsprosess.

TRYGGHET FOR KUNDEN: Eie Trondheim streber etter å oppnå høyest mulig pris for din bolig og er opptatt av kvalitet, kundeservice og trygghet. Yasin Unal vet hvor viktig det er å holde hodet kaldt midt i en budrunde.

SOLGT! En fornøyd megler Daniel Lanto ringer for å gratulere den heldige kjøper med ny bolig.

SIGNERING AV KONTRAKT: Når budrunden er over og salget avklart, er det formalitetenes tur. Robel Ablel Mebrahtom i møte med kunden for signering av kjøpskontrakten.

VELKOMMEN TIL VISNING: Forberedelser til og gjennomføring av visninger er selvsagt også en viktig del av hverdagen til en eiendomsmegler. Andreas Forsell Lund synes det er like moro hver gang å vise frem en flott bolig til mulige kjøpere.

REKRUTTERING FOR FREMTIDEN: Eie Trondheim er en attraktiv og inkluderende arbeidsplass med vekstambisjoner, og vi planlegger flere nyansettelser i 2021. For å skape interesse og sikre rekruttering til bransjen, har vi også skoleelever på utplassering. Bjørn Astor Hellandsjø er en av de unge håpefulle som drømmer om en fremtid som eiendomsmegler.

Alle foto: Ronny Danielsen

Kontakt

Adresse
Heimdalsvegen 4, 7080 Heimdal

Telefon: 99 34 38 00
E-post:  [email protected]