Start veien til førerkortet
hos ABES!

Stadig flere som skal ta "lappen", velger å starte veien til førerkortet hos ABES Trafikkskole. Her lærer du å bli trygg i trafikken – enten du kjører på to eller fire hjul.

ANNONSØRINNHOLD FRA

ABES Trafikkskole ble etablert av Geir Hanssen i 2008. Skolens navn stammer fra førerkortklassene det hele startet med. Siden har både staben og kurstilbudet blitt utvidet.

Skolen består i dag av 12 erfarne medarbeidere, som tilbyr trafikkopplæring på både to og fire hjul. Hos ABES kan du du ta førerkort på personbil, tung og lett motorsykkel, moped og mopedbil samt snøscooter.

Du finner oss på Leangen og i Selbu. Uansett hvor du besøker oss, vil du alltid føle deg hjertelig velkommen. Våre dyktige og samkjørte trafikklærere bidrar til å gjøre veien din til førerkortet litt lettere.

Kort sagt er målet vårt å hjelpe deg til å nå ditt mål, gjennom god opplæring og personlig oppfølging.

TRIVELIG TYPE: Geir Hanssen startet som trafikklærer i 2002. Seks år senere ble drømmen til virkelighet, da han etablerte ABES Trafikkskole i 2008. Som daglig og faglig leder, er han en trivelig type som brenner for å gi elevene trygg trafikkopplæring på veien til førerkortet.

VELKOMMEN TIL ABES: Med god hjelp fra kontorleder Ann Hege Nyquist, har ABES gått fra å være en liten trafikkskole med én lærer til en solid stab på 12 medarbeidere. Vi ser på oss selv som en familie, hvor latteren sitter løst og du alltid vil føle deg varmt velkommen.

BOKSTAVELIG TALT: ABES står for førerkortklassene vi startet opp med – motorsykkel, personbil (med og uten henger) og snøscooter. I dag tilbyr vi i tillegg opplæring på moped og mopedbil.

ALT STARTER MED TEORI: ABES har flotte fasiliteter for teorikurs og andre kurs for større grupper. Det stilles stadig flere krav til økonomisk kjøring, i tillegg har de fleste bedrifter krav om HMS-kurs ved bruk av yrkeskjøretøy. ABES kan tilby dette både for personbil, ATV og snøscooter.

PÅ RIKTIG KURS: Veien til førerkortet starter med trafikalt grunnkurs. Når du har hatt førerkort en stund, kan det også være greit med en liten oppfriskning. - Veien til lærdom tar aldri slutt. Det er alltid mer å lære, sier Geir.

Våre førerkort

ABES tilbyr opplæring i følgende førerkortklasser:

Bil, klasse B
Bil, klasse B automat
Bil m/henger, klasse BE/B96
Motorsykkel, klasse A/A2
Lett motorsykkel, klasse A1
Moped, klasse AM146
Mopedbil, klasse AM147
Snøscooter, klasse S
Trafikalt grunnkurs, TKG

Her kan du lese mer om de ulike førerkortene

PÅ TO HJUL I SVINGEN: Dersom du bor eller går på skole innen rimelig avstand fra ABES, kan trafikklæreren hente deg før kjøretimen. Ingen ekstra kostnad, kun ekstra service!

TRYGGHETEN SELV: Med ekstra speil, interkom og et behagelig vesen gir Geir deg tryggheten du trenger under kjøretimene på to hjul.

KVALITETSBEVISST TRAFIKKLÆRER: Foruten å ha erfarne trafikklærere, sverger ABES til kvalitetsmerket Honda i opplæringen på motorsykkel.

TOPP MODERNE BILPARK: De flotte, røde skolebilene til ABES er lett synlige i trafikken.

HER KOMMER VINTER'N! Geir gleder seg til vintersesongen, og er klar til å gi deg opplæring på snøscooter!

Dette er ABES Trafikkskole

  • Etablert av Geir Hanssen i 2008.
  • Har i dag erfarne 12 medarbeidere.
  • Avdelinger på Leangen og i Selbu.
  • Tilbyr førerkortopplæring på bil (med og uten henger), motorsykkel, moped, mopedbil og snøscooter samt trafikalt grunnkurs.
  • Forhandler av MC-utstyr fra Klim, og har egen nettbutikk.
  • Nominert til Gasellebedrift i 2014.

KLÆR OG UTSTYR: Hos ABES får du også kjøpt hjelmer, klær og det andre utstyret du trenger for kjøring av av MC, moped og scooter.

ALLTID GODT SKODD: TCX Street Ace WP er stilige MC-sko som kan minne om sneakers. Skoene er sertifiserte i henhold til gjeldende regelverk for motorsykkelstøvler.

EGEN NETTBUTIKK: ABES er forhandler av kvalitetsleverandøren Klim, som tilbyr topp moderne utrustning for deg som kjører på to hjul. Alt kan kjøpes via vår egen nettbutikk.

FARTSFYLT MORO: Enhver trafikkskole med respekt for seg selv har selvsagt sin egen bilbane! For Geir og kollegene i ABES er det alltid rom for litt lek og moro i hverdagen. - Det skal være hyggelig og uformelt å komme til oss, understreker Geir.

LETT TILGJENGELIG: ABES ligger sentralt til ved Sirkus Shopping på Leangen, lett tilgjengelig med buss og tog rett utenfor døren. Vi har også en avdeling på Selbu.

Alle foto: Ronny Danielsen

Kontakt

Trondheim
Adresse: Falkenborgvegen 35c, 7044 Trondheim
Åpningstid: Mandag - fredag 09-15
Telefon: 73 91 76 70 (08-16)
E-post:  [email protected]

Selbu
Adresse: Nestansringen 13, 7580 Selbu
Åpningstid: Tirsdag og torsdag 10-14
Telefon: 73 91 76 70 (08-16)
E-post:  [email protected]