– Jeg fikk bare beskjed om å komme hit, jeg, sier Adrian Bartel (19).

Heimdal-gutten er like forvirret som Ruben Alte (22) fra Namsos.

– Hvorfor vi skulle ta bilde? Nei, si det ...

Så smeller det tørt fra en på siden: – Er det fordi det er de tre blekeste på laget?, spør Marcus Mehnert.

Gjettet riktig

Sondre Langås (21) vet ikke for sikkert, men han gjetter i hvert fall riktig. Det vil si, han har fått med seg hvorfor Nidaros vil ha bilde av akkurat de tre.

– Det har noe med egenutvikla spillere å gjøre ...

Sist tirsdag tok Ranheim sesongens første seier, en 2-1-seier mot Grorud som kan vise seg å være veldig viktig. Mandag fortsetter det som har startet som en bunnkamp for de tidligere eliteseriekometene – da fortsetter ferden i OBOS-ligaen med bortekamp mot Bryne på Jæren.

Kanskje starter den samme trioen da.

Trioen som sørget for at Ranheim for første gang stilte med tre egenutviklede spillere i en kamp i OBOS-ligaen. Og vant.

– Betyr mye for hjertet

– Det er artig å være med på det. Det er en klubb som betyr mye for meg. Jeg kom hit i 2019 og jeg stortrivdes fra første sekund. Det betyr mye for hjertet å ha skrevet historie her, sier forsvarsspiller Langås.

Sammen med Alte kommer duoen fra lenger nord i fylket. Nå er de blitt ekte Ranheim-gutter.

-Du kan egentlig si det. Jeg følte jeg gjorde det ganske bra da jeg ble tatt opp i stallen her, jeg fikk landslagssamling på U19. Så har jeg slitt litt med skader etter det, sier Langås.

Alte har derimot fått mer og mer tillit siden debuten i 2020.

– Jeg føler utviklingen har vært veldig bra, jeg føler jeg har tatt store steg både fysisk og i form av at jeg tåler tempoet mer enn da jeg kom opp, sier Alte.

– Kult å ha skrevet historie

– Ranheim er en fantastisk klubb, alle kjenner alle, det er åpent, det er artig på trening. Kompisene mine er lagkompisene og det er farsfigurer nærmest overalt i klubben, fortsetter han.

– Det er kult å ha skrevet historie, for alle tre spilte en del sammen på rekruttlaget.

Yngstemann og bygutt Adrian Bartel kom inn på A-laget i fjor og fikk noen minutter på tampen av sesongen. Nå er backen historisk han også.

– Vi er blitt en stor kompisgjeng. Jeg er fra Heimdal, men jeg blir mer og mer på den andre siden av byen nå, sier Bartel.

Viktig kamp

– Jeg syns utviklingen min er fin, jeg har fått tillit og blitt satset på. Det er godt og jeg føler det har gått over all forventning, fortsetter han.

Kampstart i Bryne er klokken 18. Fjorårets 5-2-smell bør revansjeres. Kampen kan du følge med tekst på Nidaros.