Gå til sidens hovedinnhold

Verdensstjerne spiller eksklusiv konsert i Trondheim

Rapperen Tyga er klar for Festningen i starten av september.

Det blir den eneste konserten rapperen gjør i Norge i 2021.

- Det er ekstra deilig å kunne servere et sultent festivalpublikum en sånn godbit etter to år med venting. Tyga er en av de heteste artistene i verden og har en imponerende katalog med hits. Det er bare å glede seg til låter som «Taste», «Rack City» og «Ayy Macarena» på løpende bånd, skriver arrangøren i en pressemelding.

Tyga har vunnet flere priser, og har siden sin debut i 2008 jobbet med blant andre Snoop Dogg, The Game, Pharell, Chris Brown, Drake og Nicki Minaj. Han er også kjent som eks-kjæresten til Kylie Jenner.

Planlegger å gjennomføre

Fra før av er artistene Alan Walker, Dagny, Astrid S og Moyka allerede sluppet for festivalen.

- Til tross for at det siste året har vært preget av mye usikkerhet, kan vi endelig se lys i enden av tunnelen. Programmet til årets Festningen blir knallsterkt, heter det i pressemeldingen.

Hvordan årets festivalsommer blir er ikke klarert ennå. Tidligere denne uken ble det klart at festivalene Øya, Roskilde og Palmesus avlyser i 2021, mens andre store festivaler er i tenkeboksen.

- Kulturministeren har bedt oss om å planlegge med gjennomføring og det gjør vi. Vi ligger i september i år. Jo lenger frem i tid, jo mer sannsynlig er det at vi har rykket frem i gjenåpningsplanen, skriver Festningen i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken