(Nettavisen): Molde-stopperen har avgitt et lengre intervju med TV 2 der han snakker ut om sine problemer med pengespill. I intervjuet omtaler profilen det som en sykdom:

- Jeg har alltid hatt noen problemer. Jeg har på en måte aldri vært i et uføre, men tjent gode penger. Det har liksom alltid ordnet seg. Det har vært en utfordring fra jeg begynte å tjene penger. Det har vært en sykdom, som har vært vanskelig å innrømme for seg selv, sier Forren.

- Redd for at hun hjemme skal finne ut

Den tidligere landslagsstopperen forteller også at han at han nå mener alvor rundt å ta tak i spilleproblemene sine, og at han har kommet en lang vei med å få kontroll.

- Man kommer hjem og er redd for at hun hjemme skal finne ut av det. Det tar bort energi. Det har tatt lang tid for meg å forstå det. Men jeg er fornøyd med støtten fra mine nærmeste, sier Forren.

Det var Eurosport som rapporterer dette mandag. Forrens advokat Odd Arne Nilsen vil ikke uttale seg om opplysningene overfor kanalen.

- Jeg har ingen kommentar, sier Nilsen.

Møtet skal ha kommet i gang 13.00 på Aker Stadion mandag.

Eurosport skriver ingenting om hva slags disiplinære årsaker av utenomsportslig karakter som skal være bakgrunnen for møtet.

- Jeg har ingen kommentar å komme med på dette tidspunktet, skriver Moldes hovedtrener Erling Moe til Nettavisen i en SMS.

Taus agent - advokaten bekrefter konflikt

Forrens agent Sverre Maurseth tok telefonen, men heller ikke han var veldig snakkesalig.

- Vi kommer ikke til å gi noen svar eller intervju nå, vi sitter i møte, sa han til Nettavisen rett etter 13.30-tiden.

- Kan du si hva møtet gjelder?

- Det får du ikke svar på.

- Når regner dere med at møtet er ferdig i dag?

- Det er umulig å si, svarte Maurseth, som også kunne fortelle at møtet gikk i gang i 13-tiden.

Nettavisen fikk kontakt med Forrens advokat, Odd Arne Nilsen, etter drøftelsesmøtet. Han bekrefter at det er en konflikt mellom Forren og Molde:

- Vi har hatt et drøftelsesmøte og klubben vurderer å avslutte arbeidsforholdet.

- Hvordan stiller dere dere til det til?

- Vi mener at det ikke er grunnlag for det, og vi har varslet at det vil få etterspill om de går til det skrittet, sier Nilsen, som bekrefter at det ikke er kommet noen konklusjon riktig ennå:

- Klubben skal komme tilbake med en avgjørelse innen kort tid. Vi vet ikke når det blir.

Ny kontrakt i fjor

Forren forlenget så sent som i 2019 sin nåværende kontrakt med Molde ut 2021. Det bekreftet eliteserieklubben i en pressemelding.

Les også: Da den norske artisten så hva Haaland hadde på seg, fikk han hakeslepp: - Vet nesten ikke hva jeg skal si

Midtstopperen er den spilleren i Molde som har flest kamper for klubben. Hele 286 eliteseriekamper har det så langt blitt siden han kom til klubben i 2007.

Han har vært i klubben hele proffkarrieren med unntak av to korte opphold i Southampton og Brighton.

Manager Erling Moe var fornøyd med å ha fått på plass den nye kontrakten i fjor.

- En ting er å signere nye spillere, men å få med videre de som har bidratt for klubben i mange år har stor betydning. Dette er en signering som jeg tror mange i og rundt klubben vil sette stor pris på, sa han.

Nå kan pipa ha fått en annen lyd.