Gå til sidens hovedinnhold

Væpnet ran av bensinstasjon – politiet jakter på denne mannen

Politiet jakter en gjerningsperson etter at en bensinstasjon i Stjørdal skal ha blitt ranet onsdag kveld.

(Trønder-Avisa)

STJØRDAL: Operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt sier at politiet jakter en gjerningsperson etter et ran av en bensinstasjon i Stjørdal sentrum. Politiet fikk melding om ranet klokken 19.24.

– Mannen viste fram et våpen, og ba om penger. Han skal ha fått med seg et pengeløp, og vi ser etter en gjerningsperson som forlot stedet til fots, sier Bergstrøm til Trønder-Avisa.

Politiet: Vurderes som grovt ran

I en pressemelding klokka 22.41 opplyser politiet at det var en ansatt på stasjonen som utløste ransalarmen.

– Politiet vurderer saken som grovt ran og vil fortsette etterforskningen utover kvelden, sier politiadvokat Hanne Sivertsen Berg i Trøndelag politidistrikt.

Politiet opplyser at gjerningsmannen beskrives å være en mann, om lag 1,65 meter høy, trolig mørkhudet, ikledd mørk bukse, mørk hettejakke, mørk lue og lyse sko.

Ber om tips

Politiet opplyser klokka 21.14 at de har væpnet seg i jakten på den etterlyste gjerningsmannen, og at ingen personer er fysisk skadet.

Politiet hadde onsdag kveld ikke informasjon fra vitner eller andre som har sett den antatte gjerningspersonen utenfor stasjonen.

– Vi jobber med å få mer informasjon om dette, sier operasjonsleder Kristen Bergstrøm.

Politiet ber også publikum som har observert noen som passer til etterlysningen tirsdag kveld, bes ta kontakt med politiet via tips.politiet.no/trøndelag eller på telefon 73489400.

Kommentarer til denne saken