Kolstad – Fjellhammer 32-33:

– Dette er å pisse på oss selv, verdiene våre og den standarden vi har satt, sier en tydelig Kolstad-trener til Nidaros.

Stian Gomo var overhodet ikke fornøyd etter kampen og beskrev stemningen som laber.

I en halvtime var det ganske greit.

Kollapsen

Gomo og Christian Berge var ikke fornøyd, men med 20–14 skulle det mye til om Kolstad ikke skulle sikre sesongens 20. seier på 20 forsøk.

Det vites ikke om Kolstad-spillerne tok turen til Hafjell, Trysil eller kanskje til Syden.

Påskeferie var det uansett.

Seksmålsledelse ble til ettmålstap.

– Ser ikke ut i måneskinn

– Vi ser ikke ut i måneskinn, men det er også første gang på 30 kamper. Nå skal vi sørge for at dette blir en vekker og ikke en trend. Dette er en pekepinn til oss alle, vi må mobilisere, sier Gomo ivrig.

– Dere var jo ikke fornøyd allerede i pausen?

– Vi så tegnene, vi snakket om det og adresserte det. Dette er ikke slik vi skal framstå og dette er ganske langt unna det vi har vært bekjent av. Vi jager prestasjoner og ønsker å prestere for de som møter opp.

– Måtte dere fram med hårføneren etter kampen?

– Ja, nei, det er viktig ikke å snakke for mye i affekt og med følelser. Det kommer mange forum i morgen der vi kan snakke ut om kampen, for selv om dette var et feilskjær, har vi en høy standard. Dessuten er det ikke noe «du» og «dere», her i Kolstad er det «vi» og det er garantert noe vi kunne gjort bedre, sier Gomo.

Lars Eggen Rismark sto som en vegg, men febrilske redninger var til slutt ikke nok da resten kollapset.

– Veldig gledelig

– Han står en veldig god kamp og får mange gode svar, slik keeperne våre fikk også i Arendal. Det er veldig gledelig. Han holder oss inne i kampen, sier Gomo.

Han bør få kveldsmat. Resten får gå gjennom sommeren og irritere seg over at man kanskje ender på 21 seiere og ett tap på 22 kamper i Rema 1000-ligaen.

Slik vurderer vi spillerne etter den vanvittige kollapsen: