Holst overtok som leder i Nidaros i desember 2020 etter å ha jobbet i redaksjonen fra begynnelsen av året, da avisa ble startet. Hun fortsetter nå i sin tidligere stilling i redaksjonen, men vil ikke inngå som en del av ledergruppa i Nidaros.

– Jeg valgte i går å si opp min stilling som ansvarlig redaktør og daglig leder i Nidaros. Dette på bakgrunn av uenigheter med styret om Nidaros sin retning. Jeg er enormt stolt av jobben Nidaros-journalistene legger ned hver dag, og opplever at det er en gjeng som brenner for samfunnsoppdraget. Det har vært en glede å få lov til å være deres redaktør. Det hadde jeg planer om å være i mange år. Det er derfor med tungt hjerte at jeg trer til side. Jeg håper nå det kommer på plass en god løsning for avisa vår.

Styreleder Arne Reginiussen sier at han respekterer hennes avgjørelse.

– Vanja har siden oppstarten bidratt til å skape den nye og flotte lokalavisa for Trondheim som byens befolkning trenger. Det fortjener hun stor anerkjennelse for. Jeg er svært glad for at hun ønsker å fortsette som medarbeider i Nidaros, og at vi har hennes viktige kompetanse med oss videre, sier Reginiussen.