Nettavisen erfarte forrige uke at Rosenborg jakter forsterkninger i midtbaneleddet i sommer og har intensivert jakten på på Elfsborg-spiller Simon Olsson.

Ifølge avisen skal Rosenborg har lagt gode penger på bordet og presentert flere konkrete bud på 24-åringen, uten at klubbene så langt har kommet til enighet.

Det tror heller ikke Joel Besseling at vil skje.

Han er sportsjournalist i avisen Borås Tidning, i samme by som IF Elfsborg holder til.

– Han er en fantastisk spiller. Han holder et litt for høyt nivå for Allsvenskan nå, sier Besseling i podcasten RB-sporten.

– Det var noen rykter om en Rosenborg-overgang, men det har vi ikke noe tro på vil skje, tilføyer han.

Sportsjournalisten deltok i podcasten i forbindelse med at Molde møter Elfsborg som første motstander i kvalifiseringen til Europa Conference League.

Ifølge opplysningene skal imidlertid Olsson være interessert i en overgang til Trondheim og Rosenborg. Olsson skal ha informert at han ønsker å forlate Borås-klubben denne sommeren og ta fatt på nye utfordringer, etter at han har tilbrakt hele sin karriere i klubben.

Olsson har produsert fire scoringer og to målgivende pasninger på 13 kamper til nå denne sesongen. Han har figurert både som sentral og offensiv midtbanespiller.