Trond Giske tok farvel med sin nære venn

I SORG: Trond Giske tok farvel med sin venn Ari Behn. Han ankom kirken sammen med familien.

I SORG: Trond Giske tok farvel med sin venn Ari Behn. Han ankom kirken sammen med familien. Foto:

Tok avskjed med Ari Behn.

DEL

Mange kjente personligheter var møtt frem for å ta avskjed med Ari Behn i Oslo domkirke fredag.

Blant dem var Trond Giske, som ankom sammen med familien. Giske og Behn var nære venner, og Giske er fadder til Ari Behns eldste datter Maud Angelica.

Bisettelsen startet klokka 13.00, og få minutter før den startet kom kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit og barna i en svart bil, før dronning Sonja og kong Harald ankom like tterpå.

I et Facebook-innlegg første juledag tok Giske farvel med sin venn på denne måten i et Facebook-innlegg:

– Det var så vakkert på tur i kveld, nysnø og stille. Så plutselig. Generøse, snille, følsomme og oppmerksomme Ari, som alltid så menneskene rundt seg, som hadde noe godt å si til alle, som aldri glemte et ansikt, et navn, selv mange år etter. Nå er du borte. Nå er det vi som aldri skal glemme. Jeg skulle ønske hele Norge hadde fått muligheten til å bli kjent med det gode menneske du var. Jeg skulle ønske du selv forstod hvor god du var.All kjærlighet og varme til de som har mistet en pappa, en sønn, en bror, en onkel, en venn. Takk for tiden vi fikk med deg Ari, og takk for alt du ga oss.

STORT OPPMØTE: Mange kjente personligheter var møtt frem for å ta et siste farvel med Ari Behn, blant dem Trond Giske, her sammen med kona Haddy Njie, Harald Rønneberg og Thomas Numme.

STORT OPPMØTE: Mange kjente personligheter var møtt frem for å ta et siste farvel med Ari Behn, blant dem Trond Giske, her sammen med kona Haddy Njie, Harald Rønneberg og Thomas Numme. Foto:

Til VG uttaler Trond Giske at han husker Behn som en sjenerøs person:

– Han betydde så mye for mange, men aller mest for familien og barna. Det som er skjedd, er dypt tragisk. Jeg tror alle vi som kjente ham, vil huske ham som den sjenerøse personen han var. Han hadde alltid godt å si om folk. Jeg skulle virkelig ønske at han selv hadde fått oppleve den varmen folk har vist de siste dagene.

Artikkeltags