Natt til tirsdag kom det inn 40 meldinger om festbråk til politiet. Natt til onsdag kom det inn 42 meldinger. Og fasiten etter natt til torsdag er 22 logger om forstyrrelser av natteroen, opplyser operasjonsleder Hanne Elverum.

– Det er flere meldere på en del av adressene. Patruljene har prøvd etter beste evne å dra innom adressene i løpet av natten, sier hun.

«Stort arbeidspress»

Ifølge Elverum kom de første meldingene inn til politiet i 23-tiden, og siden har det jevnt med meldinger om festbråk utover natten.

Fadderuka startet mandag, og de mange meldingene skyldes i all hovedsak studenter som fester. Også natt til torsdag er det i spesielt områdene Møllenberg og Midtbyen meldingene kommer inn fra.

«Patruljene har stort arbeidspress, men forsøker å oppsøke aktuelle adresser for etter tur», har politiet skrevet på Twitter.

Kan beslaglegge musikkanlegg

I sosiale medier har enkelte tatt til orde for at studentene slipper for lett unna, og at politiet burde gitt bøter.

– Hvis en gjeng har fest en kveld, så er et muntlig pålegg nok. Men om festingen er gjentakende, må man kanskje beslaglegge musikkanlegg eller gi andre reaksjoner. Det må ses i hvert enkelt tilfelle. I natt har det vært veldig greit. Vi har ikke vært på samme adresse mer enn en gang, sier Elverum.