TIL-trener bekrefter spillerjakt: – Botheim er en vi følger med på

MÅ FORSTERKE: Alt tyder på eliteseriespill på Alfheim til neste år. Da vil TIL-trener Gaute Helstrup forsterke stallen, ikke minst i angrep.

MÅ FORSTERKE: Alt tyder på eliteseriespill på Alfheim til neste år. Da vil TIL-trener Gaute Helstrup forsterke stallen, ikke minst i angrep. Foto:

Søndag kan Trømsø rykke opp til Eliteserien. En av dem som klubben vurderer å hente er Erik Botheim, som nå lånes ut fra RBK til Stabæk.

DEL

(Nordlys): Med poeng borte mot Raufoss på søndag, er Tromsø IL klare for opprykke til Eliteserien. Samtidig jobber klubben i kulissene for å sikre et slagkraftig mannskap til neste år, skriver Eurosport.

Da er det særlig spisser som peker seg ut som mest aktuelle. Alle tre – Fitim Azemi, Mohammed Ahamed og Runar Espejord – som kan bekle rollen i dag, er kun på kontrakt ut sesongen.

– Derfor ønsker vi minst to spisser, og det står høyt på lista vår, sier Helstrup til Eurosport.

Det er imidlertid aktuelt å ha med Azemi videre, men det er foreløpig uavklart. En annen spiss som skal peke seg ut, er Erik Botheim (på tiden fra lån til Stabæk fra Rosenborg).

– Jeg kan bekrefte at Botheim er en vi følger med på. Vi synes unge, gode spisser som kan bli enda bedre er kjempeinteressant, sier Helstrup.

Kan vende «hjem» til TIL etter ett år: – Det er vel ikke en umulighet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken