(Trønderdebatt)

Trondheim kommune har noen svært ivrige innbyggere som følger overføringene av politiske møter på kommune-tv. Det er vi glade for at dere gjør.

I det siste har flere engasjert seg på Trønderdebatt om kvaliteten og tilbudet kommunen stiller med på disse sendingene. Både Nils Heldal og Per Svendsen har nylig skrevet innlegg hvor de etterlyser muligheten til å lese saksdokumentene, samtidig som de koser seg med tv-sendingene fra formannskap og bystyremøter.

Les også

Trondheim kommune må lette tilgangen til byens politikk

Jeg forstår at det er både praktisk og godt kommunikasjonsarbeid å kunne klikke på saksdokumenter, samtidig som man følger TV-sendingene fra møtene. En slik ordning har Trondheim kommune hatt lenge. Men etter en teknisk “oppdatering” fra vår leverandør har denne ordningen falt ut. Og en bedring av situasjonen har latt vente på seg.

Våre ivrige kommune-tv-seere skal imidlertid vite at vi jobber med leverandøren for å få dette på plass så snart som mulig.

I mellomtiden håper vi at dere fortsetter å følge med på lokalpolitiske saker og de overførte møtene. Sakspapirene har hele tiden vært tilgjengelige på Trondheim kommunes hjemmesider. Sortert på dato og hvilket kommunalt organ som skal ha møte. Men altså ikke inne i programmet der tv-sendingene ligger. Det jobber vi med å få fikset på.

Mens vi venter på gode nyheter fra vår tekniske leverandør, håper jeg dere klikker dere frem til møtene og sakene som ligger tilgjengelig på kommunens hjemmeside, samtidig som dere følger diskusjonene og vedtakene fra møtene på våre TV-sendinger på kommune-tv.

Harry Tiller

Kommunikasjonssjef

Trondheim kommune