Musikkarrieren hans har tidvis blitt overskygget av medieoppmerksomheten rundt hans privatliv – mye takket være TV-serien «The Kardashians». Tyga har dukket opp i flere sammenhenger – først var han forlovet med modellen Blac Chyna, som han også har en sønn med. 

Kylie Jenners kjæreste

Etter at det ble slutt med henne, var han kjæreste med Kylie Jenner en periode. Tygas eks, Blac Chyna, ble så sammen med Rob Kardashian, broren til Kylie, og drev – ifølge ryktene – og truet henne. Som man skjønner har dette blitt bra tv-underholdning.

Heldigvis står Tyga for mye mer enn det som kommer frem i tv-serien. Han har gitt ut syv album og blitt nominert til Grammy for beste låt for «Deuces» i 2011, en sang han gjorde sammen med Chris Brown og Kevin McCall. 

I 2018 hadde han også en topp 10-hit på Billboard i USA med låten «Taste». Tyga har i tillegg til dette spilt i seks filmer – den mest kjente av disse er sannsynligvis «Dope». 

Festningen har allerede booket Astrid S, Broiler, Dagny, Lars Vaular og Christ Holsten til årets festival. Tyga er det første store internasjonale navnet.