I august starter byggingen av nytt hotelltårn, konferansesenter og 200 gjesterom ved Quality Hotel Panorama i Trondheim. Det melder hotellet i en pressemelding. 

– Endelig kommer vi i gang med utvidelsen som har vært planlagt lenge. Dette blir et enormt løft for Trondheim, Tiller og Trøndelag, og vi får nå Norges mest moderne og fleksible konferansesenter sør i Trondheim. Målet er at det er klart 1. juni 2024, sier Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels. 

Det nye hotelltårnet blir på 20 etasjer med 200 nye gjesterom deriblant familierom, suiter og funksjonstilpassede rom. Hotellets eksisterende rom er nylig renovert, og totalt får hotellet 327 gjesterom. Det blir også stort treningsrom, mens eksisterende restaurant og bar blir kraftig utvidet.

I konferansesenteret får man også en storsal med plass til opptil 1250 deltakere. I tillegg har man 16 møterom av ulik størrelse, og konferansekapasiteten blir totalt på godt over 2000 personer.

Totalt skal man utvide med 11300 kvadratmeter - nesten dobbelt så mye som dagens 6500.

– Dette blir det soleklare førstevalget sør for Trondheim, og den nye storsalen åpner for helt nye muligheter. Her kan vi arrangere det meste, og vi håper dette kan bli et nytt kultursenter også med rom for konserter og show for eksempel. Samtidig ønsker vi å være et nabolagshotell for Tiller, forteller Bjørnar Kristiansen, hotelldirektør ved Quality Hotel Panorama.