Kolstad har mål om å bli Norges beste håndballklubb på herresiden innen 2024. Det sier daglig leder i Kolstad, Jostein Sivertsen, til TV2.

For å nå målet er det spesielt én ting de ønsker seg: Å hente landslagsspiller Sander Sagosen hjem til Trondheim fra Kiel i Tyskland. 26-åringen fra Charlottenlund er inne i sitt andre år av en treårskontrakt med den tyske klubben.

– Det er en vågal tanke og morsom drøm. Jeg kommer jo fra Trondheim og selvfølgelig hadde det vært en drøm, men mye må på plass før den tid. Jeg har kontrakt her til 2023, men ingen vet hva fremtiden bringer. Det hadde vært en drøm for oss alle å kunne skape noe stort i Norge og med Kolstad for min del på trøndersk jord, sier Sagosen til TV 2.

På spørsmål om hva som skal til, svarer trondhjemmeren at på det stedet han nå er i karrieren, «satt på spissen», så er ikke den norske ligaen nok for ham.

– Jeg skal vinne Champions League hvert år og da må jeg være i en klubb som har de samme ambisjonene. Hvis du får det på plass, et lag som er konkurransedyktig i Champions League, så for all del. Da skal jeg gjerne stå på døra til Jostein og banke på.

TV 2s hånballekspert, Bent Svele, sier til TV 2 at det er tydelig at Kolstad har startet spillerjakten. Flere toppspillere skal ha blitt kontaktet.

Kolstad ligger for øyeblikket på en 11. plass av 14 lag i den øverste divisjonen i Norge. Etter tre kamper står de uten poeng med målforskjellen 82-91 (-9).

Neste Kolstad-kamp er onsdag 22. september.