Hele Norge fikk øynene opp for Stavanger-artisten Isah, da han i fjor gjestet Karpe på utgivelsen «Sas plus/Sas pussy», i tillegg til deres Norges- og Europaturné. Etter suksessen med Karpe skjøt solokarrieren fart. 20-åringen senere ble kåret til årets nykommer under P3-gull, og har gitt ut låter som «rose» og «Lollipop».

Dutty Dior har på sin side fått vært med på flere av Unge Ferraris låter og opptredener. I oktober slapp han sitt debutalbum «BHD» og mikstapen «Para/Normal».

Både Karpe og Unge Ferrari har vært navn på line-up'en til Festningen i 2018 og 2019.

LES OGSÅ:

Årets låt

Sammen har Isah og Dutty Dior gitt ut låter som «Hallo», «Mascot & Dior», «Seint» og «Fantasi». Superhiten «Hallo» er streamet over 19 millioner ganger på Spotify og med den vant duoen prisen for årets låt under P3-GULL.

Kommunikasjon- og markedsansvarlig for Festningen, Rachel Nordtømme, er svært fornøyd med å ha booket de to unge talentene.

– Isah og Dutty Dior er fantastiske hver for seg, men sammen er de fyrverkeri! Mange kommer til å glede seg til å se disse to sammen på scenen, og ikke minst høre «HALLO» på Festningen i sommer, sier hun i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Ellevill respons

Festningen har så langt sluppet fem av 15 artister til festivalen i 2020. The Chainsmokers, Astrid S, Lars Vaular og Dagny er også klare for festivalen.

– Det er herlig å slippe fem fantastiske artister, og gi de over 8000 som har kjøpt billett noe å virkelig glede seg til. Responsen så langt har vært ellevill, sier Nordtømme videre.