(Nettavisen)

David Moyes har ledet seks klubber i løpet av sine 23 år som manager.

Skotten første seier som manager kom med Preston North End i januar 1998, da de slo Macclesfield i en Auto Windscreens Shield-kamp. Det skulle ta seks kamper til før Moyes vant sin første ligakamp.

Ca. 97 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

West Ham-spillerne har sagt at de vil gjøre alt for å vinne jubileumskampen til Moyes.

- Selvfølgelig vil vi vinne, og gi ham en god prestasjon, som en bursdagsgave. 1000 kamper er en stor begivenhet for ham, og vil vil gjøre alt for å vinne for ham, sa Vladimir Coufal ifølge Sky Sports på onsdagens pressekonferanse.

The Hammers har opplevd en fantastisk start på sesongen under den tidligere Everton- og Manchester United-sjefen. De ligger på fjerdeplass i Premier League, og London-klubben vil være videre i Europa League med seier i torsdagens match.

Vi tror West Ham vinner i Moyes 1000. kamp.

Se Genk - West Ham direkte hos Strim. Skaff deg tilgang her

Genk - West Ham

Odds: West Ham vinner og det scores over 2,5 mål - 2,95

Kampstart torsdag 4. november kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Luminus Arena

Kampen kan sees på Vsport 1

Vi tror at West Ham vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Spill på det til 2,95 i odds her

West Ham vet at de er videre i Europa League med seier i torsdagens bortekamp i Belgia. The Hammers slo Kristian Thorstvedts Genk 3-0 hjemme i London for to uker siden, og de har fortsatt den gode formen med å vinne mot Tottenham og Aston Villa og slå Manchester City ut av ligacupen.

David Moyes vil ha tre poeng i trsdagens kamp, da vil West Ham etter all sannsynlighet ta førsteplassen i gruppen og unngå en playoff mot et lag som har havnet på tredjeplass i gruppespillet i Champions League.

Ca. 97 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist er fredag kl. 19.00.

Genk ga West Ham motstand på London Stadium, men nok en gang var det en dødball-situasjon som ødela for det belgiske laget. Genk er nemlig det laget i Europa League som har sluppet inn flest dødball-mål. Fire av de seks baklengs i Europa har kommet på dødballer, og to av dem kom mot West Ham i London.

Vi tror Genk også vil få problemer med å demme opp for engelskmennene på dødballer i torsdagens kamp, selv om formen til Genk er bedre og de spiller på hjemmebane.

Etter at Moyes kom til Øst-London har West Ham ifølge statistikknettstedet Opta vært det laget i Premier League som scorer flest mål på dødballer. Det er dårlige nyheter for Genk.

Julegave-tips? Se alle de nye Premier League-draktene her

Den første kampen mot West Ham kom midt i en forferdelig periode for Genk. Tapet mot West Ham var det femte tapet på rad for Kristian Thorstvedt & co. Det var krise i klubben, og lagets assistenttrener Dennis Haar fikk fyken. Han var en nær venn av trener John van den Brom. Siden sparkingen har Genk scoret tolv mål på to bortekamper. Det første kampen var en enkel cupkamp mot Winkel Sport, et amatørlag fra nivå tre. Genk spilte med et B-preget lag, men vant likevel stort.

Se Genk - West Ham direkte hos Strim. Skaff deg tilgang her

Den gode prestasjonen ble fulgt opp av en spektakulær 6-2-seier mot Zulte Waregem. Etter å ha spilt 200 minutter i ligaen uten scoringen, rant målene inn for Genk.

Men de får det ikke like lett mot Premier League-klubben.

Ikke tapt borte siden april

West Ham er ubeseiret på bortebane siden april. De har vunnet seks av syv bortekamper denne sesongen. De har også vist at de tar Europa League på alvor.

The Hammers har vunnet alle tre kampene i gruppespillet, og de står uten et eneste baklengsmål. Det er rett og slett imponerende. Genk har tapt fem av de siste syv kampene, og de har gått målløse av banen i fire av dem.

Genk mangler kun forsvarsspilleren Carlos Cuesta som måtte gå av banen i London. Han sliter med en hamstringskade.

Her er hele torsdagens oddsprogram!

Michail Antonio er antakeligvis en av spillerne om vil bli hvilt i torsdagens kamp, men Nikola Vlasic og Manuel Lanzini trenger spilletid og keeper Alphonse Areola vil trolig få sjansen mellom stengene igjen.

David Moyes' menn har faktisk prestert bedre borte enn hjemme denne sesongen, og vi tror den trenden fortsetter i kveld. Gjestene har kun sluppet inn ett mål på de fem siste kampene.

Det har vært scoret mer enn 2,5 mål i syv av West Hams ti Premier League-kamper denne sesongen, og det har også vært scoret tre mål eller mer i

Vi tror West Ham vinner mot Genk og at det scores over 2,5 mål i kampen.

Vi tror at West Ham vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen. Spill på det til 2,95 i odds her