(Nettavisen)

Tirsdag er siste dag med Nations League i denne omgang og både Sverige og Danmark har hjemmekamper mot tøff motstand.

Onsdag er det ca. 31 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00.

Danmark - England H 3,50
Kasper Hjulmand fikk ingen pangstart som ny dansk landslagssjef etter Åge Hareide. Det endte med 0-2 tap hjemme for Belgia i Danmarks første kamp på høyeste gruppenivå i Nations League. De vant sin gruppe i divisjon B i forrige utgave og rykket dermed opp til divisjon A. Danmark er som kjent allerede klare for EM-sluttspillet neste sommer. Hjulmand gir sannsynligvis tillit til de samme elleve mot England.

Klikk her for å levere dette tipset

England på sin side hadde trøbbel med å bryte ned Island i sin første kamp lørdag og måtte har straffespark for å score. Raheem Sterling satt denne sikkert, men England fikk like etter straffe imot. Den brente Birkir Bjarnason og det endte med 1-0 seier til England. Gareth Southgate må unnvære Kyle Walker tirsdag, da han ble utvist mot Island. Mandag ble både Mason Greenwood og Phil Foden utelatt fra troppen, etter brudd på smittevernreglene. Harry Maguire, Jordan Henderson og Marcus Rashford er heller ikke med i kveldens kamp.

Det handler om oddser og 1,95 på et svekket England som aldeles ikke imponerte mot Island frister ingenting. Danmark er et bedre lag enn Island og 3,50 på hjemmeseier synes svært godt betalt og er verd en innsats.

Klikk her for å levere dette tipset