Tidligere i år tok influenseren Sophie Elise med seg pakkelasset fra Oslo til Trondheim. Hun hadde funnet kjærligheten i bartebyen. Senere på sommeren kunngjorde hun at hun kom til å bli værende i Trondheim helt fram til neste sommer.

– Trondheim er en fantastisk by, men jeg kunne flyttet til Bø i Vesterålen om det var for riktig fyr. Så det er jo fordi kjæresten min bor der, uttalte hun til Nettavisen da.

Nå har hun på sin Instagram-profil åpnet opp om hvordan der er å bo i trønderhovedstaden. Det gjør hun gjennom en såkalt «Q&A», der følgerne stiller spørsmål og hun svarer.

– Har flyttet tre ganger

Det er særlig én ting som blir trukket fram om forskjellen på å bo i Oslo og Trondheim fra 28-åringens perspektiv – privatlivet:

– Det er helt ærlig ganske likt, men mindre privatliv utenfor leiligheten her i Trondheim. Har flyttet tre ganger fordi der vi har bodd ikke har funket sånn sett. Men, synes generelt sett folk er mye søtere her, har ikke møtt på en eneste kjip person – utenom budene på ---, svarer hun en av følgerne.

Hun utdyper også avgjørelsen bak å flytte til Trondheim.

– Å bare være her i sommer føltes ikke som å flytte hit på ekte – men, jeg følte Oslo «måtte» skje, på grunn av jobb. Tilfeldighetene førte til at jeg plutselig kunne jobbe med et prosjekt i Trondheim, og at det ble bedre enn Oslo, skriver hun.

Influenseren meddeler også at hun har et sosialt nettverk å støtte seg på i sin nye by.

– Nå har jeg kanskje 7–8 venninner jeg møter ganske ofte her, og det er MYE synes jeg.

Sophie Elise har ikke besvart Nidaros' henvendelser mandag.