Natt til søndag ble ambulansen tilkalt til Thomas Angells gate, etter at en mann hadde fått et hardt slag i hodet.

Til Nidaros fortalte Rune Brandmo, operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, at ambulansesentralen meldte til politiet at det kunne være snakk om et mulig kraniebrudd.

Fornærmede, en mann i slutten av 20-årene var på det tidspunktet våken, og politiet fikk snakket med ham. Han ble sendt til St. Olavs hospital.

– Det var mye folk i området så vi fikk noen gode vitneopplysninger som kunne fortelle oss hvordan gjerningsmannen så ut og hvor han hadde gått, sa Brandmo.

Torsdag sier politiadvokat Ingeborg Dyb Skjelvik til Nidaros at de nå etterforsker hva som er foranledningen til hendelsen.

Operasjonsleder Brandmo sa søndag til Nidaros at fornærmede mente det var uprovosert vold. Den mistenkte skal ikke ha vært veldig samarbeidsvillig på det tidspunktet.

Ifølge politiadvokat Dyb Skjelvik har partene forklart seg i saken. Hun ønsker ikke å kommentere på hva de har forklart, ettersom det vil ha betydning for den videre etterforskningen.

– Av hensyn til etterforskningen i saken kan vi ikke gi detaljer om skadene til fornærmede, men han hadde behov for medisinsk hjelp etter hendelsen. Det er ingen som er pågrepet i saken, men en person har status som siktet i saken, sier hun onsdag.