I natt skal en mann i 30-årene ha blitt utsatt for vold av flere gjerningspersoner. Politiet fikk melding i morgentimene fredag, og har hatt saken som prioritet siden.

I en pressemelding opplyser politiet at hendelsen kan ha skjedd i området Lademoen/Rosendal, og at det er satt store ressurser på saken.

Mannen ble ifølge operasjonsleder Øystein Sagen ikke livstruende skadet, men ble kjørt til St. Olavs hospital etter hendelsen. Per fredag morgen hadde politiet fått beskrivelser av gjerningspersoner.

I pressemeldingen opplyser politiet at fornærmede ennå er på St. Olavs hosptial, og er derfor ikke avhørt. Mannen er betegnet som alvorlig skadd.

– Derfor vet vi foreløpig ikke eksakt hvor voldsepisoden har skjedd, sier påtaleansvarlig politiadvokat Hans Vang i pressemeldingen.

Politiet ber om at de som har gjort observasjoner som kan knyttes til en voldshendelse et sted mellom Dalen Hageby og Rosendal i Trondheim mellom kl. 23 og 05 i natt, tar kontakt med Trøndelag politidistrikt via telefon 73489400.

Det var NRK Trøndelag som omtalte saken først.

Saken oppdateres!