Rosenborg har kvinnelag: – En historisk dag

Trondheim 20200213. 
Rosenborgs årsmøte bestemmer torsdag kveld hvem som blir ny styreleder for klubben. Ståle Gjersvold er foreslått av valgkomiteen, som dermed ønsker å kaste nåværende styreleder, Ivar Koteng.
Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Trondheim 20200213. Rosenborgs årsmøte bestemmer torsdag kveld hvem som blir ny styreleder for klubben. Ståle Gjersvold er foreslått av valgkomiteen, som dermed ønsker å kaste nåværende styreleder, Ivar Koteng. Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix Foto:

Trondheims-Ørn skifter navn til Rosenborg.

DEL

«Stolt å ha vært en del av historien og navnet Trondheims-Ørn. Nå står nytt kapittel for tur», skriver Ina Lundereng Vårhus på Twitter, nå spiller i Rosenborgs kvinnelag.

Før hun gikk til angrep:

«Og vi kjøre ikke Odds Ballklubb stil med stjerna over logen uten å ha gjort seg fortjent til det. Men satse på å få på plass noen på sikt», fortsatte hun i ny melding.

Logoen til kvinnelaget vil nemlig være uten de to stjernene på toppen, som herrelaget har fordi de har tatt mer en 20 seriemesterskap. Odd har nå satt stjerner på sin logo, uten å være i nærheten av dette.

Også flere hyller den store begivenheten.

– Det er en historisk dag, sier Karen Espelund fra talerstolen.

Styrets innstilling om at Trondheims-Ørn skifter navn til Rosenborg ble nesten enstemmig vedtatt under Rosenborgs årsmøte torsdag kveld.

Kun seks personer stemte imot forslaget fra styret i Rosenborg.

Vedtaket ble møtt av full jubel i salen.

Det betyr nok at Trondheims-Ørn trykker på 'bestill-knappen' på nye treningsklær relativt raskt.

Artikkeltags