Gå til sidens hovedinnhold

Rosenborg bekrefter: Skjelbred ikke med mot Stabæk

Rosenborgs nysignering Per Ciljan Skjelbred spiller ikke søndagens oppgjør mot Stabæk. Leggskaden gjør at han ikke rekker bortekampen i Bærum.

– Han sliter med en muskelskade i leggen. Den er i bedring, men han er ikke kampklar ennå. Etter planenskal han begynne å trene med laget i neste uke, sier Haakon Schwabe, medisinsk koordinator i Rosenborg, til Adressa.

Skjelbred ble presentert som RBK-spiller torsdag. Rett etter presentasjonen dro nysigneringen til Brakka for å undersøke leggen han har slitt med.

– Det er en belastningsskade, så vi må være forsiktig med «matchingen» fremover. Et alternativ er at han spiller annenhver kamp i starten. Det må vi ta en vurdering på, sier Schwabe videre.

Lørdag trente Rosenborg, men det var uten Skjelbred. Han trente alternativt med en fysioterapeut. Schwabe tror trønderen blir klar til Strømsgodset-oppgjøret neste lørdag.

Rosenborg vant sesongens første kamp mot Brann forrige helg 2-1 i Bergen, før det ble 1-1 mot Vålerenga onsdag. Trønderne er nummer elleve på tabellen med fem poeng etter fem kamper.

Les også

RBK-profilen er ferdig i klubben

Kommentarer til denne saken