For den gjeve innbygger i Trondheim er kanskje ikke navnet like kjent, men i nabokommunen har de nok fått med seg navnet. For Rolf Martin K. Krey har jobbet som kommunikasjonsrådgiver og rådgiver for Malvik kommune siden 2016.

20. desember er det derimot slutt. Fra nyåret starter han i ny jobb som kommunikasjonsrådgiver og samfunnskontakt i AtB i Trondheim.

– Det blir jo spennende å gå over til AtB og få nye oppgaver i en organisasjon som i stor grad tar pulsen av det som skjer i Trondheim og Trøndelag, sier 37-åringen til Nidaros.

– Hvorfor ønsket du å bytte jobb?

– Jeg føler at etter seks og et halvt år, så har jeg vokst med oppgavene jeg har fått og da er det greit å se etter nye oppgaver. AtB virker som en spennende arbeidsgiver med mange av oppgavene som kan relatere til de jeg har i dag, og så er det mange trivelige folk i AtB, sier malvikingen.

Han bor i dag på Vikhammer, og forteller at han ikke har noen plan om å flytte på seg for nyjobben.

– Jeg skal aldri flytte fra Malvik, ler han og legger inn noen gode ord for sin nye arbeidsgiver:

– AtB har jo et glimrende busstilbud fra Vikhammer. På 15 minutter er jeg på arbeidsplassen, så det skal gå helt fint det.

AtB er forøvrig mye omtalt den siste tiden grunnet flere innstillinger på rutene i Trondheim. Torsdag morgen og tidlig ettermiddag er det hittil 73 innstilte avganger. For ettermiddagen og kvelden er det nå kommet over 70 nye innstillinger.