Gå til sidens hovedinnhold

Restaurant på Solsiden stengte dørene. Nå er det nye konseptet klart

Mandag gikk restauranten Nordøst Food & Cocktails ut med en melding på egne Facebooksider om at de holder dørene stengt.

«Mange av dere har sikkert lurt på hva som skjer med oss, og hvorfor vi ikke har åpnet ennå. Etter fem fantastiske år med deilige trønderske råvarer og asiatisk inspirasjon kjenner vi at det er på tide med en forandring; med noe helt nytt og spennende! Derfor, fra høsten av, begynner vi helt på nytt!", skriver de mandag.

Nå er det klart at Graffi-gründer Heidi Gjerdrum og Gustav Witzøe har kommet inn på eiersiden.

Det blir under nytt navn og konsept.

- Konseptet blir meksikansk-basert, men mer mot den kaliforniske stilen. Mer grønt, mer friskt, ja til og med mer avokado enn man bruker i Mexico. Mye vegetar og fisk i tillegg til kjøttet. Men det blir tacos! Vi skal oppdra trønderne til å se at tacos kan være mye mer enn det de spiser hjemme på fredagene. Vi fortsetter med bærekraftig fokus og friske, lokale råvarer. Rene produkter, rene smaker, sier Heidi Gjerdrum til Vinpuls.

Kommentarer til denne saken