Rosenborg fikk en etterlengtet opptur borte mot Vålerenga i forrige seriekamp. Kjetil Rekdal har nå valgt stort sett samme mannskap til kampen borte mot Lillestrøm søndag kveld.

Pavle Vagic kommer inn for en skadet Børkeeiet, og flere endringer er det ikke på laget.

– Vi møter et tøft lag som er godt organisert, sterke på kontringer og dødball. Det er et solid lag, forteller Kjetil Rekdal.

Så er spørsmålet om Rosenborg klarer å gjenskape suksessen de hadde forrige bortekamp. Da takket Ole Sæter for tilliten med to scoringer i sin første kamp fra start i Eliteserien.

Nå starter han igjen på topp sammen med Stefano Vecchia. Det betyr at Noah Holm tar plass på benken. Han er nylig tilbake etter et opphold på sidelinjen. Også Renzo Giampaoli er tilbake i kamptroppen etter en strekkskade.

– Laget ser bra ut og vi har trent bra. Det er mange her som har lyst å spille, og det er et godt tegn. Det er flere tette kamper framover, så det blir et lite puslespill hvordan vi skal løse det på best mulig måte, sier Rekdal.

Disse starter for Rosenborg: André Hansen – Pavle Vagic, Markus Henriksen, Sam Rogers – Erlend Dahl Reitan, Carlo Holse, Victor Jensen, Per Ciljan Skjelbred, Adrian Pereira – Ole Sæter, Stefano Vecchia.

Disse er på benken: Julian Faye Lund, Adam Andersson, Renzo Giampaoli, Vebjørn Hoff, Edvard Tagseth, Olaus Skarsem, Marius Broholm, Bryan Fiabema og Noah Holm.