RBK-sjefen: Foreslår å flytte seriekamper

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug.

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug. Foto:

DEL

NFF jobber med løsning for neste runde av Eliteserien ettersom seks lag er rammet av karantener. De bekrefter samtidig at Eliteserie-spillerne som har vært på landslagssamling er ute av karantene søndag 22. november.

Det skriver VG søndag kveld.

Daglig leder i Rosenborg sier til VG at hun har foreslått til Norges Fotballforbund at Rosenborgs kamp mot Brann derfor kan flyttes til onsdag 25. november.

– Jeg tenker også at dette kan være noe Odd og Glimt også vil ettersom de også vil mangle spillere kommende helg. De skal heller ikke spille i Europa, så en mulighet er jo kanskje å spille onsdagskamp, og deretter på søndag for neste runde etter der igjen, sier Moe Dyrhaug til VG.

Markus Henriksen og André Hansen er to RBK-ere som har sittet i karantene etter at Omar Elabdellaoui testet positivt på koronaviruset på landslagssamling. NFF bekrefter at de vil være spilleklar til kampen mot Brann 22. november.

Konkurransedirektør i NFF Nils Fisketjønn forteller søndag til VG at forbundet nå jobber med en løsning for den kommende runden i Eliteserien.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken