De planlagte Rammstein-konsertene i skihoppanlegget i Granåsen i sommer får sin erstatning på Leangen Travbane 25. juli 2021.

– Granåsen er under ombygging, så da måtte vi se på en alternativ arena. Da fant da ut at Leangen var en aktuell arena å bruke. Etter å ha utforsket det, har vi funnet at det er en fantastisk arena, sier Bård Flikke i Livesentralen til Nidaros.

Der skal det være plass til totalt 60.000 personer. Det er 5000 flere enn hva det er solgt billetter til på de to konsertene som var planlagt i sommer.

– Hvis vi selger ut de 60.000 billettene vil det bli norgeshistorie, sier Flikke.

Det har nemlig aldri før vært så mange betalende publikum på en konsert i Norge før. I 2018 samlet Eminem 55.000 i Oslo.

Under kan du se hvordan konsertarenaen skal bli:

– Det hadde vært sinnssykt gøy å få den rekorden i Trondheim.

Alle de som har kjøpt billetter til årets konserter får tilbud om å komme neste år. De 5000 siste billettene ligger ute allerede.

– Hva har dette økonomisk å bety for dere?

– Det har kostet å gjøre den investeringen med å planlegge en konsert i Granåsen. Men at dette blir én konsert istedenfor to vil utgjøre samme, men flyttingen er en kostbar prosess. Markedsføringen av den første konserten er allerede gjort. Korona har påvirket oss, men vi har happy med at vi kan komme med positive nyheter nå, sier Flikke.