Vinneren får 50.000 kroner fra Sparebank 1 SMN, mentoroppfølging og en mulig spillejobb på Pstereo-festivalen.

Hør andre episode av Bandwagon-podkasten her:

I andre episode av Bandwagon-podkasten møtes juryen på nytt for å velge ut sine to favoritter som lytterne skal stemme over. Og de fant mange favoritter å velge mellom.

Her er de to låtene juryen har plukket ut som sine favoritter:

Major Fluke – Need To Know

Saima & The Soulvibers- Perfume

Her kan du stemme:

– Henne vil jeg gå i krigen for, utbryter juryleder Stig Jakobsen om sin favoritt, men må likevel gi seg og gi rom til Saima & The Soulvibers som den siste juryfavoritten. Den låta får Rachel Nordtømme til å konstatere:

– Da jeg satte på den låta kjente jeg bare «wow!»

– Skikkelig kvalitetspop, mente Ida Jenshus.

Kanskje du må vurdere en festivaldag til på Festningen, undret Stig Jakobsen.

Vinneren i Bandwagon får nemlig muligheten til å spille på Pstereo-festivalen eller Festningen i Trondheim, alt etter hvilken sjanger som passer best.

Saima & The Soulvibers holder til i Oslo, og medlemmene i bandet har spilt med alt fra Rihanna til Alica Keys, ifølge artistprofilen de har opprettet på bandwagon.no.

Juryen var enige om at Major Fluke med låta Need To Know burde gå videre. Den låta ligger også på topp ti over de mest spilte og likte låtene på bandwagon.no. Her kan du også like og dele din favoritt – det er med i vurderingen når juryen plukker ut sin vinner til slutt.

– Fun fact er at de er produsert av mye av de samme folka som er med den forrige juryfavoritten, Jonas Brekke, kunne Ida Jenshus fortelle. Bandet består av medlemmer fra både Narvik og Trondheim.

Hør alle bidragene som er kommet inn i Bandwagon nederst i saken!

For hver episode har juryen plukket ut to låter som leserne kan få være med å stemme på. Vinneren for hver episode går til en finalerunde. Nå er to episoder unnagjort, og det gjenstår en oppsamlingsepisode før finalistene er klare.

Hovedvinneren vil få 50.000 kroner, samt coaching fra en av ekspertene i sin sjanger. De vil også få spillejobb på en av Trondheims største festivaler, avhengig av hvilken sjanger de tilhører.

Sparebank 1 SMN er sponsor for Bandwagon.

Her kan du se og høre den første podcasten:

Her er de to duellantene fra forrige episode:

Jonas Brekke – Tomorrow's Avenue

INGO – Know No Better

Bandwagon duellen fra episode 1 kan du stemme på her:

Det er fortsatt ikke for seint å slenge seg med og laste inn et bidrag på bandwagon.no.

Den siste podkast-utvelgelsen kommer i slutten av juli. Uansett om du når opp til topps eller ikke, er Bandwagon en unik mulighet for nye og uetablerte band og artister til å få vist seg fram.

Bandwagon-juryen

Åge Sten Nilsen eller «Glam», som vi først lærte ham å kjenne, er TV-programleder og vokalist i bandet Wig Wam, som blant annet har representert Norge i Melodi Grand Prix (2005). Bandet ble i januar i år superkjendiser også i USA, da HBO Max slapp TV-serien «Peacemaker», hvor bandets musikk blir brukt i den meget spektakulære introen.

Ida Jenshus vant Spellemannpris i country-klassen for alle de tre første albumene sine, en bragd kun DumDum Boys har klart tidligere. Hun ble også nominert til Spellemannprisen 2014 i klassen popsolist, for sitt fjerde album «Let it Go», samt har vunnet Bendiksenprisen (2010), Nord-Trøndelag fylkes kulturpris (2014) og NOPAs tekst- og musikkpris i åpen klasse.

Rachel Nordtømme har, i tillegg til en imponerende friidrettskarriere som involverer 3 NM-gull, 5 NM-sølv og 8 NM-bronse, jobbet som kommunikasjons- og markedssjef for festivalen Festningen siden 2018.

Stig Jakobsen er sjefredaktør i avisa Nidaros, men var musiker i sitt tidligere liv, hvor han turnerte 18 land og til og med hadde fire singler på VG-lista og to på Billboards Digital Song Chart.

Her kan du høre alle innsendte bidrag