Nødetatene rykket ut til Ullinsveg på Risvollan etter melding om en ulykke mellom syklist og bil i morgentimene torsdag.

Klokken 07.55 var nødetatene på stedet.

– Vi mottok en trippelvarsel via AMK om ulykken. Flere sivile hadde da kommet til stedet før nødetatene var der, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt til Nidaros.

Bevisstløs

Politiets innsatsleder på stedet, Solveig Eide, sier til Nidaros at syklisten var bevisstløs da nødetatene ankom

– Både privatpersoner og nødetater jobbet med pasienten. Han er nå sendt videre til St. Olavs hospital for videre behandling, sier Eide.

Skadeomfanget er per klokken 12.10 fortsatt ukjent.

Den kvinnelige bilisten skal være fysisk uskadd.

– Men det er klart at ulykka vil jo prege involverte, sier operasjonsleder Bergstrøm.

Kriminalteknisk skal undersøke

Innsatsleder Eide sier kvinnen blir ivaretatt av familie og politiet etter å ha blitt undersøkt av helsepersonell på stedet.

Kvinnen er tatt med inn av politiet for blodprøver. Det er også tatt midlertidig beslag av førerkortet mens saken etterforskes, opplyser politiet.

– Vi har snakket med noen vitner her for å undersøke hva som har skjedd. Hendelsesforløpet er fortsatt uklart. Nå kommer kriminalteknisk hit for å ta videre undersøkelser, sier Eide.

Klokken 08.50 har kriminalteknisk ankommet stedet. Også Statens vegvesens ulykkesgruppe er sendt ut.

Operasjonsleder Kirsten Bergstrøm sier at foreløpige undersøkelser kan tyde på at treffpunktet er på siden av bilen. Ulykken har skjedd i krysset til Utleirvegen. Verken syklist eller bilist er avhørt, men det er vitner som avhøres på stedet.

– Det kan tyde på at syklisten har syklet på gangveien sørover, og truffet bilen i siden i krysset, sier Bergstrøm.

Som følge av undersøkelser på stedet vil veien bli stengt. Omkjøring vil skje via Bratsbergvegen eller Blaklivegen.