Allerede i 2019 antydet Festningen at bandet kunne bli et fast innslag på festivalen.

– Det var en overraskende god booking for vår målgruppe. Alle kom tidlig for å få med seg Postgirobygget. Å starte med fantastisk allsang også i år, er noe vi gleder oss veldig til. Kanskje det blir en tradisjon på Festningen? Uttalte kommunikasjon- og markedsansvarlig, Rachel Nordtømme, den gangen.

Fest inventar

Nå kan alt tyde på at det blir nettopp det.

– Vi digger at Postgirobygget har blitt et fast innslag på Festningen. Da blir det garantert sommerstemning, sier Nordtømme i en pressemelding.

Postgirobygget er på lineupen sammen med Tyga, Ballinciaga, Broiler, Chris Holsten, Astrid S, Dagny, Lars Vaular, Isah og Dutty Dior og Moyka.

Har flere artister på lur

Festivalen røper at de har flere artister på lur.

Bandet har tidligere gikk uttrykk for sin kjærlighet til Trondheim, hvor det hele startet i 94. Fire av medlemmene studerte Marinteknikk på NTNU. I 2019 gledet de seg til å spille for andre gang.

– Å få spille på Festningen i 2018 var helt legendarisk! Perfekt ramme for et kanon-arrangement! Og hvilket strålende publikum! Gleder oss til å være med igjen, sa Nils Petter Time, gitarist i Postgirobygget etter det ble klart at de skulle spille der for andre gang.

Nå returnerer de for tredje gang på Festningen i September.