I tillegg til meldingen om at en mann skal ha blitt overfalt i Fjordgata natt til søndag, har politiet hatt nok å stri med denne natta.

Blant annet skal to taxisjåfører ha havnet i klammeri med hverandre, der den ene hevdet seg slått i brystet av den andre, skriver politiet på Twitter.

Elisabeth Melkvik på politiets operasjonssentral sier til Nidaros at det har vært litt av hvert å ta tak i i Trondheim i natt. Tidlig på kvelden måtte politiet avslutte en ungdomsfest på Lade.

Påkjørsel og ungdomsfest

Politiet fikk melding i 22-tiden om støy fra en leilighet på Lade, og rykket ut med en patrulje og tømte leiligheten. Det var det mellom 40 og 50 ungdommer på stedet, derav flere mindreårige. Også den ansvarlige var mindreårig, opplyser Melkvik.

Kort tid etterpå ble en skal en kvinnelig el-sparesyklist ha blitt påkjørt av en bil på Buran. Ifølge Melkvik skal påkjørselen ha skjedd på et gangfelt. Bilsjåføren skal ha stanset og tilbudt å kjøre kvinnen til legevakten, men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig. Dermed kjørte sjåføren av gårde, og politiet kjenner derfor ikke til identiteten.

Melkvik sier at det ikke skal ha vært lys på elsparkesykkelen og at kvinnen var beruset over den lovlige promillegrensen på 0,2.

– Begge er mistenkt for å ha brutt veitrafikkloven, men vi har ikke kontroll på bilisten. Vi får se om vedkommende melder seg i etterkant, sier Melkvik.

Les også

Ida (29) må se langt etter ferier, bil, leilighet og restauranter – jobber under fattigdomsgrensa i kommunens selskap

Politiet fikk også melding om bilstøy og råning utenfor XXL på Lade.

– Der var vi innom et par ganger og snakket med sjåførene. Det var ingen som utpekte seg noe særlig, så vi nøyde oss med en prat med dem.

Løste det seg greit opp da?

– Ja, det gjorde det, svarer Melkvik.

Trøblete gjester

Ut over natten var det de vanlige meldingene som kom – trøblete gjester ved byens utesteder.

Blant annet skal en gjest ha slått rundt seg utenfor et utested på Solsiden, og måtte legges i jern. Vedkommende ble så bortvist fra stedet.

Like etter klokken halv ett skal en mann i slutten av 30-årene ha oppført seg truende og nektet å forlate stedet etter pålegg fra vekter.

– Politiet kom til stedet og fikk vist han bort fra sentrum, sier Melkvik.

Les også

QUIZ: Hvor godt kjent er du i Trondheim?

En mann i 20-årene ble kjørt hjem av patrulje etter å ha vært vanskelig på et annet utested i Midtbyen. Han fikk pålegg om å holde seg hjemme til han var edru.

I 02-tiden påtraff en patrulje en tenåring som gikk rundt med en vodkaflaske, og var kranglete overfor patruljen. Tenåringen ble bortvist fra sentrum, opplyser Melkvik.

Les også

Som nybakt far måtte Kent ta et valg: – Jeg vil være med så lenge jeg kan. Det er et lite offer