Lørdag 13. august fikk politiet melding om at en mann var alvorlig skadet på en buss i Trondheim. Mannen ble påtruffet på Ranheim. Politiet har gjort en rekke avhør og undersøkelser for å finne ut hva som har hendt med mannen, og per nå er en kvinne siktet for drapsforsøk, skriver politiet i en pressemelding torsdag ettermiddag.

Trøndelag politidistrikt ønsker nå å komme i kontakt med en person som oppholdte seg ved YX 7-Eleven på Rosendal ca. kl. 01:20 natt til lørdag 13. august. Overvåkningsbilder viser at personen politiet ønsker å komme i kontakt med, har observert at en annen person har tatt opp en kniv og truet en tredje person. Personen med kniv og personen som ble truet, er begge identifisert og avhørt av politiet.

Det er viktig å understreke at personen politiet nå ønsker å komme i kontakt med, ikke er mistenkt for å ha gjort noe kriminelt. Politiet mener personen som vitne kan ha opplysninger og observasjoner knyttet til trusselsituasjonen som kan være viktige for etterforskningen, skriver politiet i pressemeldingen.

Politiet ber personen melde seg til Trøndelag politidistrikt. Om andre gjenkjenner personen, ber politiet om tips via nettadressen https://www.tips.politiet.no/trøndelag