Gå til sidens hovedinnhold

«Perry» har fått ny jobb

Fotballtreneren Per Joar «Perry» Hansen (55) tar over bunnlaget Östersund i Allsvenskan i Sverige. Han skal forsøke å hjelpe laget til fornyet kontrakt i Allsvenskan.

Det opplyser klubben på sitt nettsted. Hansen har vært arbeidsledig siden han og Lars Lagerbäck ble fjernet som trenerteam for de norske fotballherrene i desember i fjor.

– Per Joar passer perfekt inn i den profilen vi søkte etter. Hans meritter og erfaring gjør at vi kjenner oss trygge i vårt valg, sier sportssjef Adil Kizil i Östersund.

Tidligere torsdag ble det kjent at klubben har sparket trener Amir Azrafshan. «Perry» ble raskt nevnt som en kandidat til å ta over jobben.

Östersund har hatt en tøff sesong med bare ni poeng fra 17 kamper i Allsvenskan. Det skiller ni poeng opp til trygg plass.

– Jeg har aldri tatt over et lag som ligger i bunnen midt i sesongen – det er kanskje det jeg ikke har gjort i fotballen – og det trigget meg veldig å komme hit og forsøke å endre situasjonen, sier Hansen til klubbens Youtube-kanal.

Han har tidligere trent blant andre Rosenborg, Aalesund og Ranheim, og han har vært innom GIF Sundsvall i Sverige i to perioder som trener. Hansen var dessuten i Umeå som spiller.

Kommentarer til denne saken