KOLSTAD - ARENDAL 28-34:

Sekunder før kampstart, nøyaktig én uke etter at han fikk skinne og score for det historiske bronselaget til Norge i håndball-EM, fikk han hyllesten. William Aar og Tom Kåre Nikolaisen.

Etter seksmålstapet mot Arendal i egen hall ble festen overskygget. Så skuffet var Aar at han nesten glemte blomstene sine etter å ha tatt bilder med supporterne og gitt intervjuer til pressen.

Skuffelsen var lett å spore hos den kommende Århus-proffen.

- Jeg skjønner ikke at de vil ha autograf i dag, sa han til Nidaros med et skjevt smil. Galgenhumoren satt i det minste løst etter å ha snakket med sine unge fans.

Var forbanna

Minutter før hadde han åpenlyst diskutert kampen med trener Stian Gomo. Det så egentlig ikke ut som de var enige, men de var klinkende klare begge to:

- Vi snakker om enkle feil og enkle ting vi må rette opp i. Ingen møtte opp til kamp i dag og det elementære ting som gjør at vi taper kampen. Vi må hjem og se på video, for dette må vi rette opp i, tordnet Aar.

- Vi diskuterte hva som ikke var godt nok og kom frem til at det gjaldt forsvarsspillet. Situasjoner vi blir enige om på forhånd, som vi ikke gjennomfører. Det er tungt etter kamp når vi snakker om ting som ikke lykkes, sier Gomo.

Men kranglet, gjorde de ikke.

- Kolstad som gjelder

- Det er mye frustrasjon, men vi er ikke sint på hverandre. Vi er veldig enige og det er nok resten av garderoben. Jeg er ikke sur på noen, men prestasjonen er ikke bra nok, fastslår Gomo.

At EM-festen altfor fort gled over i et dårlig nachspiel, bryr Aar seg lite om. EM var glemt, dette skulle være kampen der Arendal skulle parkeres i medaljestriden.

- EM er over, nå er det Kolstad som gjelder. Vi møter ikke opp til kamp og er ikke skjerpet. Hverken jeg og Tom Kåre eller noen vi spiller med, kommer i noe særlig flyt. Jeg kommer ikke i flyten jeg heller, det stemmer ikke for oss hverken offensivt eller defensivt, sier Aar.

Skal ta serielederen

- Jeg er ikke mer skuffet over dem. De har vært borte i hele januar og har hatt to treninger med oss etter EM. Jeg hadde ikke noe høye forventninger, annet enn at de skulle bidra med energi. Det gjorde de, de gikk foran, men vi taper som lag de første ti minuttene i andre omgang, oppsummerer Gomo og legger til:

- Det ble ingen EM-fest, vi får ta den i Elverum om en uke, sier Gomo smilende.