Klokken 20:45 har Nidaros fått tips om en ny utrykning med bevæpnet politi i Buran-området.

Det skjer etter at det allerede har vært aksjonert i samme område tidligere mandag kveld, etter en melding om et høyt smell fra en leilighet.

Frilansfotograf Bertil Lernæs sier til Nidaros klokken 21 at han har fått beskjed fra politiet på stedet om at de igjen avslutter aksjonen.

Reagerte på politi i gata

Operasjonsleder Roger Mogstad sier den nye tilstedeværelsen fra politiet skyldes en oppringing politiet fikk etter de var dratt.

- Det ringte en beboere fra andre siden av gata. Hun hadde reagert på mye politi i gata og mente å ha hørt hyling og skriking fra en leilighet. Hun lurte på om det hadde sammenheng med det vi holdt på med på stedet tidligere.

- Det er ikke gjort noe funn etter den meldinga heller. Vi finner ikke svar på hva som har forårsaket smellet, sier Mogstad.

Minst fire politibiler var på plass i samme område rundt klokken 19. Politiet var bevæpnet og det ble søkt med drone i området.

På Twitter skriver politiet at de fikk melding om et høyt smell eller skudd fra en leilighet.

Aksjonen ble avsluttet i løpet av en time uten at man fant noe som tydet på at det var løsnet skudd.

Rundspørring

Operasjonsleder Roger Mogstad opplyste til Nidaros klokken 19:45 at de fikk første melding klokken 18:57.

- Da var det en beboer på stedet som hørte et smell. Det er uvisst hva det smellet har vært. Det kan være skudd eller andre ting. Vi stusser litt da det kun er en som melder om dette.

Politiet gjennomgikk flere adresser på stedet, uten å finne noe som kunne forklare hvor smellet kommer fra.

- På direkte spørsmål til andre beboere får vi én bekreftelse at det ble hørt smell.

- Vi har søkt i området og snakket med personer i området. Ingenting tyder på at det har vært noen skudd, sa innsatsleder Vegard Bolås til Nidaros klokken 20.