Northug-saken er ferdig etterforsket og sendt til påtaleavgjørelse

Petter Northug møtte pressen i Trondheim 21. august. Der fortalte han om hvordan han har opplevd de siste dagene før han stansen i en fartskontroll på E6.

Petter Northug møtte pressen i Trondheim 21. august. Der fortalte han om hvordan han har opplevd de siste dagene før han stansen i en fartskontroll på E6. Foto:

Av

En påtaleavgjørelse i den pågående saken mot Petter Northug jr. vil foreligge før jul.

DEL

(Trønder-Avisa) – Politiet får svært mange henvendelser om status i Northug-saken. Saken er ferdig etterforsket og sendt til påtaleavgjørelse. Vi antar at en påtaleavgjørelse vil foreligge før jul. Vi har ingen ytterligere kommentarer til saken før påtaleavgjørelsen foreligger, sier politiadvokat Karoline Ekeberg i Øst politidistrikt i en pressemelding.

Northug-saken handler om at den tidligere langrennsstjernen i sommer ble målt til 168 kilometer i timen i en fartskontroll på E6. I etterkant har han også innrømmet at det ble funnet 10 gram kokain hjemme hos ham.

På en pressekonferanse i Trondheim fredag 21. august fortalte Petter Northug jr. også at han hadde kjørt i 200 kilometer i timen i 80-sonen mens han hadde filmet det.

Northug ble siktet for to lovbrudd. Slik det blir kommunisert i pressemeldingen, er det ikke kjent hva påtaleavgjørelsen vil inneholde.

Artikkeltags

laster
Se kommentarer

Kommentarer til denne saken