Sagosen hadde tirsdag med seg Harald Reinkind og mannen som trolig blir hans svoger, Rune Dahmke (kjæreste med Stine Bredal Oftedal), om ikke så lenge.

Trioen var med i gruppe én da Kiel hadde en omfattende fysisk test. Den startet med løp på en friidrettsbane til melkesyren tok dem.

– Det var deilig å kunne trene sammen med lagkamerater igjen. Jeg er spent på hva de kommende ukene inneholder, men jeg er i god form og gleder meg, sa Sagosen ifølge Kiels hjemmeside.

Pause

Kiel-spillerne hadde en pause på 142 dager på grunn av koronakrisen før de igjen kom sammen. Sagosen er ny i klubben etter to sesonger i Paris Saint-Germain.

26. september spilles den tyske supercupfinalen. Den går i Düsseldorf mellom de nordtyske rivalene Kiel og Flensburg-Handewitt.

Det betyr at seks norske landslagsspillere møtes. I Flensburg er Torbjørn Bergerud, Magnus Abelvik Rød, Magnus Jøndal og Gøran Johannessen Norges innslag.

Restriksjoner

Arenaen i Düsseldorf tar 11.500 tilskuere, men det vil være mellom 2000 og 6000 på plass på tribunene som følge av pandemien.

Den tyske Bundesliga tar til helt i begynnelsen av oktober. Champions League er planlagt med start to uker tidligere, men svært mange tviler på at det lar seg gjøre med tanke på virussituasjonen og smitteutfordringer.

Dermed tyder mye på at supercupoppgjøret blir Sagosens offisielle Kiel-debut. Hans inntreden i tysk håndball er betegnet som en «åpenbaring» av eksperter i Tyskland.

(©NTB)