Nidaros med ny app: Nå kan du velge hvilke nyheter du vil ha

Frontsjef Brage Fjellheim Wiik og journalist Jenny Westrum-Rein i Nidaros.

Frontsjef Brage Fjellheim Wiik og journalist Jenny Westrum-Rein i Nidaros. Foto:

I den nye appen kan du velge hvilke nyheter og steder du er interessert i.

DEL

I Nidaros sin nye app, som ble rullet ut i App store og Google play denne uken, har du mulighet til å velge steder og temaer du ønsker å følge.

Vil du for eksempel ha nyheter fra Midtbyen og Øya, kan du velge disse stedene i oversikten. I tillegg til den vanlige forsiden har du i appen en «for deg»-fane, hvor du får en egen forside basert på de valg du har gjort. Her velger du nyhetskilder og følger de områdene du ønsker.

Kan velge varslinger

Brukerne kan også velge hvordan de ønsker å bli varslet om nyheter og hva man ønsker varsler om.

– Den nye appen gir en personalisert brukeropplevelse, og muligheter til å bli varslet om saker i bydelene og stoffområdene man er opptatt av. Vi håper at brukerne blir fornøyde med denne funksjonaliteten, sier ansvarlig redaktør Arne Reginiussen i Nidaros.

Direktesport er selvfølgelig også godt integrert i appen.

Lokal sport på storskjerm

Direktesport er selvfølgelig også godt integrert i appen.

– Sammen med den nye TV-appen til smart-TV som gjør at man kan kose seg med både nasjonal og lokal sport rett på skjermen, så bør dette være gode teknologiske fremskritt som gir en bedre bruksopplevelse for de som abonnerer på Nidaros, sier Reginiussen.

Appen er tilgjengelig i App store for iOS, og i Google Play for Android. Dersom du allerede har lastet ned Nidaros til din mobil eller nettbrett, kan du gå inn i App store eller Google Play og laste ned oppdateringen for å ta i bruk de nye funksjonene.

Artikkeltags