Stein Hestnes Johnsrud (51) døde tirsdag 27. oktober etter en trafikkulykke i Trondheim. Stein var styreleder i Utleira IL Håndball, og medlem av sportsstyret som har ansvar for sportslig utvikling i Utleira IL på tvers av alle idretter. Han har tidligere bidratt som styremedlem og materialforvalter i Utleira IL Håndball, i tillegg til å være i lagledelsen på et av klubbens jentelag. Vi er meget takknemlig for den innsatsen Stein har gjort for idrettslaget over flere år.

Stein var en meget engasjert, positiv og snill person som var glad i utfordringer og opptatt av å finne gode løsninger. Han var en forkjemper for rettferdig fordeling av ressurser og like muligheter for alle. Han var målrettet og hadde klare meninger i viktige saker. Han var godt likt i idrettslaget med sitt gode humør og morsomme kommentarer.

Stein var opptatt av selve aktiviteten og en god supporter som fulgte med på det som skjedde på idrettsbanen. Han hørtes godt både på fotballbanen og i håndballhallen med sine heiarop. Han var en bidragsyter på alle områder, hvor han støttet opp om utøvere og lag, så vel som idrettslagets verdier og målsetninger. Han bidro også på dugnader og gjorde alltid sitt for å få hjulene til å gå rundt.

Under Euro Youth Camp i januar viste han meget gode evner innen logistikk, arrangement-ledelse og vertskap. Han koordinerte transport, bespisning, overnatting og kampaktiviteter for 20 lag fra hele Norge. Etter lange dager i hallen var han klar for gjentakelse i desember, for dette synes han var artig og givende.

Stein betydde mye for mange. Han var interessert og engasjert i menneskene og aktivitetene som var en naturlig del av hans hverdag. Han var alltid positiv, og ga av seg selv til de rundt seg. Han hadde alltid mange jern i ilden, og ønsket heller å gjøre noe enn å sitte stille.

Han utmerket seg også med å gå i shorts fra påske til langt ut på høsten, uansett vær og vind. Vi vil savne interessen, engasjementet, smilet og alle de fine samtalene.

I denne vanskelige tiden tenker vi spesielt på familien, hans kone og tre barn. Familien skal vite at Utleira IL og våre medlemmer ønsker å bidra om det er noe vi kan hjelpe til med. Det har allerede blitt avholdt en minnestund for laget til hans datter med prest til stede.

Hvil i fred, Stein. Du vil bli savnet.

En siste hilsen fra Utleira IL