Haugesund:

Sam Rogers sliter fortsatt med en tå og er ikke med til Haugesund. Det er heller ikke Tobias Børkeeiet, som er suspendert til oppgjøret. I fraværet til Rogers er det Erlend Dahl Reitan, Markus Henriksen og Renzo Giampaoli som utgjør midtstoppertrioen.

Det betyr en ny sjanse fra start for nysigneringen Leo Cornic. I tillegg er Edvard Tagseth fortsatt inne på laget som venstre vingback.

Spissparet Ole Sæter og Casper Tengstedt fortsetter sammen på topp. I tillegg er Olaus Skarsem tilbake i startoppstillingen etter suspensjon mot Viking.

Disse starter for Rosenborg:

André Hansen – Erlend Dahl Reitan, Markus Henriksen, Renzo Giampaoli – Leo Cornic, Olaus Skarsem, Victor Jensen, Carlo Holse, Edvard Tagseth – Ole Sæter, Casper Tengstedt.

Benken: Sander Tangvik, Adrian Pereira, Per Ciljan Skjelbred, Jonathan Augustinsson, Håkon Røsten og Marius Sivertsen Broholm.

Haugesund ligger utsatt til på 10. plass i Eliteserien. Det er kun tre poeng foran 14. plass og kvalifisering. De siste tre oppgjørene mellom lagene har endt med poengdeling. Senest ble det 3–3 på Lerkendal. De to foregående kampene har endt 0–0.

Kampen kan du følge direkte på Nidaros.no utover kvelden.