– Hva skal man si? Det er vel en klassiker av en kamp som skal foregå i helga, så da tenker jeg at folk har godt av at storlaget fra Oslo er synlig. Det er ment som humor, rett og slett.

Det sier markedssjef i Vålerenga Fotball, Mehran Amundsen-Ansari, med et stort glimt i øyet.

På Trondheim Torgs storskjerm lyste det fredag opp et oktobertilbud for Vålerenga-kamper, noe som har gått sin seiersgang og vakt blandede reaksjoner på Twitter. Noen ler seg nesten i hjel, mens andre lurer på hva i alle dager som foregår.

Vil skape engasjement

– Det har tatt helt av. Jeg vil kalle det at vi har fått valuta for pengene. Jeg brenner for å skape engasjement, dette er bare bra for norsk fotball, kanskje flere kaster seg på, sier Amundsen-Ansari og legger til at reklamen allerede er tatt ned.

– Hva tror du RBK-fansen tenker om dette?

– Vi ser mange er sjokkerte og mener RBK må komme på banen, men jeg tror dette er en bra greie for bra klubbene som sier noe om viktigheten av å være synlig i bybildet. Jeg har også fått veldig mange direktemeldinger av RBK-supportere som synes det er et bra stikk.

– Har dere trøbbel med å få folk på kamp i Oslo, siden dere ser til Trondheim?

– Det har vi. Det er ikke akkurat utsolgt på Intility heller, men vi har gjort noen viktige strategiske grep og har en stor framgang fra 2019-sesongen. Vi tenker langsiktig og ønsker å være synlige i bybildet. Både Rosenborg og Vålerenga er sovende kjemper, og man må engasjere lokalsamfunnene.

- Lykke til!

Søndag gjester de «gule kanarifuglene» Lerkendal.

– Jeg ønsker lykke til mot Lillestrøm, sier markedssjefen.

Som lover flere sprell før Vålerenga tar turen 9. oktober:

– Det kan jeg garantere, men innenfor rimelighetens grenser. Vi ønsker ikke tøye grenser. Som sagt er dette bra humor på en fredagskveld. Jeg tror folk ser mellom linjene her, det er i hvert fall de tilbakemeldingene jeg får fra flere trøndere.

– Helt til slutt. Regnskapet da, går dere i minus her?

– For å si det sånn, dette hadde aldri blitt gjort hvis det hadde blitt et minusprosjekt, uten å gå inn på hva det koster.