– Jeg kan ikke svare på så mye enda. Jeg skulle ønske jeg kunne det, men vi har god tid. Vi jobber saktere enn andre ganger når trenere har forsvunnet fort.

Det sier styreleder Ivar Koteng til Eurosport, blid som en sol etter søndagens 5-0-seier over Odd på Lerkendal.

Siden juli har det vært kjent at Åge Hareide ikke forlenger sin kontrakt med RBK, som han skrev for et knapt år siden. En ny trener er på vei inn på Lerkendal.

Førstevalget

Nidaros har flere ganger skrevet at førstevalget er Bodø/Glimts suksesstrener Kjetil Knutsen, som hentet historiens første seriegull til nordlendingene sist sesong – på mest suverene måte. Nå nærmer klubben seg sitt aller første gruppespill i Europa.

Koteng kan ikke bekrefte at Knutsen er førstevalg, men:

– Vi har brukt litt tid på å diskutere hva RBK-fotball er, så vi vet hva vi skal spørre om. Alle trøndere tror de vet hva det er, men det er litt differanser. Dét har vi brukt tid på, i tillegg er lista kortere, sier Koteng til Eurosport.

– Ikke snakket med han

Før han i neste åndedrag bekrefter at Knutsen fortsatt er på lista. Styrelederen hevder likevel at bergenseren ikke har snakket med RBK – heller ikke uformelt.

– Vi har ikke snakket med han. Bodø/Glimt har tett kampprogram, så i respekt for dem har vi ikke hatt noen henvendelser, sier Koteng til Eurosport.

Koteng sier RBK håper å ha på plass løsning i god tid før nyttår.